Акрилова штукатурка Баранек

Більшість людей представляють штукатурку як розчин цементу і піску, який використовують для вирівнювання стін, вирівнювання нерівностей і тріщин. Тобто матеріал для обробки стін і стелі перед обклеюванням шпалерами, фарбуванням і так далі. А у випадку, якщо ви додасте до цього продукту барвник, перед нами з’являється декоративна штукатурка стін, яка є актуальним видом декорування приміщення.

Матеріал можна розділити на кілька груп: структурна, фактурна, мінеральна і венеціанська. Дуже часто різноманітні барви застосовують як декоративні покриття даного матеріалу. Крім цього зустрічається і універсальна штукатурка, штукатурка для внутрішньої або ж зовнішньої обробки.

Декоративна штукатурка “баранек” (ціна на неї може змінюватися залежно від складу і характеристик) наноситься різними техніками. Оздоблення декоративною штукатуркою з великими наповнювачами може виконуватися виключно вручну. Якщо матеріал має рідкий склад, то розбавляти його не рекомендується. Водна основа штукатурки означає меншу токсичність, але більшу сприйнятливість до впливів на зовнішнє середовище. Ручне нанесення декоративної штукатурки з використанням такого матеріалу, як мармурова крихта виконується важко. Структура в цьому випадку може втрачатися при нанесенні. А використовуючи продукти з високими показниками прилипання, ви маєте ймовірність, що покриття не прийметься, тому як втрачається міцність. Зверніть увагу на ці фактори, щоб з’ясувати, яка декоративна штукатурка вам підходить.