BRYZA (Бриза) – це новітня водостічна система, що з’явилася на ринку на початку 2004 року. Аналіз вже існуючих до цього часу систем, дозволив створити новаторський продукт, що виключає їх недосконалість. Інженерне знання, сучасна технологія, а також висока компетенція, посилена багаторічним досвідом в переробці синтетичних матеріалів, принесли плоди у створенні чудового продукту надійної марки і найвищої якості серед подібних систем.

Девіз виробника – це виконання очікувань наших клієнтів з технічної, практичної і естетичної точок зору.

Зовнішній вигляд все більш стає найважливішим критерієм по якому приймається рішення про застосування даного матеріалу, при цьому виробник не забуває про високу якість своїх виробів. Вироблені з ПВХ елементи характеризує невелика маса, повна стійкість до атмосферних умов, стійкість кольорів, підтверджена лабораторними дослідженнями та тестами старіння, зробленими згідно вимогам норм PN-EN 607:2005, PN-EN 1462:2005, PN-EN 12200-1:2002 .
Стримана елегантність класичних форм, легкість монтажу і гамма шести кольорів в чотирьох розмірах, дозволяє задовольнити будь-які вимоги споживача. BRYZA пропонує комплексну систему, що складається з ринв напівкруглого січення 75, 100, 125, 150 мм, комплекту фасонних виробів, а також водостічних труб трьох діаметрів (мм.) 63, 90, 110 і в семи кольорах: білий, коричневий, червоний, графітовий , зелений, цегляний, (мідний- скоро з’явиться в асортименті).

Фірма пропонує водостічні системи різного призначення:

  • Малі житлові будівлі, навіси, гаражі, балкони, мансарди – застосовується система 75 (жолоб 75 мм з водостічної трубою 63 мм).
  • Особняки, малі та середні склади, торговельні та промислові об’єкти, будівлі громадського призначення – застосовується система 100 (жолоб 100 мм з водостічної трубою 90 мм).
  • Особняки і житлові будинки, склади, об’єкти громадського призначення, торгові та промислові об’єкти – застосовується система 125 (жолоб 125 з ринвою 90).
  • Великі об’єкти житлового, промислового та комерційного призначення – застосовується система 150 (жолоб 150 з ринвою 110)