Fakro LWS Smart

Сучасний модельний ряд сходів на горище надзвичайно широкий, їх умовно можна поділити на стаціонарні моделі і складні. При цьому як стаціонарні, так і складні сходи можуть мати різний дизайн і виготовлені з різних матеріалів. Так, частіше за все для створення сходів на мансарду і горище використовують дерево, наприклад, сосну. Також часто можна побачити сходи на дах, виготовлені або повністю з металу, або з комбіновані металевого каркаса і дерев’яних сходинок.

В основному ж все сходи на горище повинні відповідати певним вимогам, які залишають основу експлуатації подібних елементів інтер’єру. Сходи на горище обов’язково повинна бути міцною, надійною та зручною. Крім того, вона повинна органічно вписуватися в задуманий інтер’єр і займати небагато місця.

Як правило, складні сходи на мансарду складаються з трьох і більше секцій, які в процесі складання або відкриванняfakro_lws накладаються один на одну, отримуючи в результаті досить компактну конструкцію. При цьому такі сходи легко розкладаються. У складеному вигляді модель абсолютно невидима, тому що являє собою блок, який схований в стелі.

Сходи на горище Fakro LWS Smart виготовлені з сосни. Термоізоляційна кришка люка облицьована ДВП бежевого кольору.

 Характеристика:

  • система монтажу дає можливість легко змонтувати сходи двом особам, а також пристосувати висоту сходів до висоти приміщення;
  • замок міститься всередині конструкції кришки і ззовні не видно жодних конструкційних елементів;
  • щільність між кришкою та коробкою сходів забезпечує контурний ущільнювач, який розміщений у вифрезованій частині коробки;
  • сходи обладнані термоізоляційною кришкою бежевого кольору, товщина якої 36 мм;
  • сходинки не виступають за бокові частини драбини;

Sxema fakro LWS

Роздрібний прайс і розміри на сходи на горище Fakro