Люк на горище зі сходами  У будівництві новітній погляд на практичність кожного елемента та естетику відіграють чи не найважливішу роль. Скажімо, якщо мова йде про облаштування горищного приміщення, то перше, що слід ретельно обміркувати, – це зручний вихід на горище. Справа в тому, що в сучасних будинках щоденно горище використовується не так часто. Тому питання виходу базується на аспекті функціональності.

Перш за все, маємо на увазі деяку непрактичність громіздких стаціонарних конструкцій, з допомогою яких можна отримати доступ до горищного простору. Відтак сьогодні все частіше у нагоді стають мобільні сходи на горище, які за потреби можуть легко ховатися у стельовий отвір, звільняючи необхідне місце в кімнаті.

Дедалі більшої популярності набувають сучасні сходи на горище з люком, що є надійною альтернативою важким нерухливим конструкціям. Адже сучасний будинок – це, насамперед, місце затишку й комфорту, де кожен квадратний метр використовується згідно зі своїм функціональним призначенням.

Відтак встановлений у Вашому мансардному просторі люк на горище зі сходами допомагає вирішувати відразу декілька нагальних проблем:

  • витрати дорогоцінного часу – відтепер, для того щоб зайти на горище, Вам не треба витрачати зайвих хвилин та зусилля, виходити на вулицю, приставляти драбину до потрібних дверей, що ведуть до горища (пригадайте, як колись лише в такий спосіб піднімалися нагору). Модерні горищні люки зі сходами значно спрощують Ваше життя. Відповідно, в разі потреби, Ви можете піднятися на горище чи затишну мансарду, не виходячи з дому;
  • порушення мікроклімату всіх приміщень в оселі – горищні сходи з люком, ціна яких є помірною в нашому інтернет магазині, є цілком герметичними. Такими чином вони захищають верхню частину будинку від небажаних тепловтрат;
  • захаращення вільного простору – якщо раніше громіздкі стаціонарні сходи займали багато потрібного місця, то з допомогою новітніх і надзвичайно комфортабельних горищних сходів ця проблема автоматично зникає, даруючи Вам необхідний вільний простір у кімнаті. Так, складні сучасні конструкції легко ховаються в отвір у стелі, залишаючи ледве помітною кришку люка.

Загалом виробники люкових кришок зі сходами виготовляють самі люки з якісною термоізоляцією кришки. Зазвичай утеплена товщина сягає позначки 36 мм. Однак існують моделі горищних сходів з таким особливим елементом, як утеплений люк на горище. Рівень його термоізоляції – 66 мм. Такий люк відмінно виконує свої функції за будь-яких погодних умов. Навіть якщо Ви мешкаєте у широтах із надміру суворим кліматом, надійно утеплений люк гарантуватиме збереження тепла в помешканні.

Варто підкреслити, що встановлення надсучасних горищних сходів з якісно утепленими люками можливе для будь-якого покрівельного покриття. Чи це бітумна черепиця, металочерепиця чи будь-який інший матеріал, він не впливатиме на рівень якості функціонування горищного люка.

Люк на горище зі сходами можна змайструвати самостійно. В такому разі не слід забувати про надійну звуко- і теплоізоляцію в помешканні (нагадаємо про важливість таких елементів, як супердифузійна мембрана, гідроізоляційна плівка тощо). Крім того, потрібно облаштуватися всім інструментарієм та відповідними знаннями.

А можна придбати якісні люки з горищними сходами в нашому інтернет магазині. Ми пропонуємо винятково добірну продукцію від перевірених світових брендів. Монтувати готові горищні сходи легко і швидко. Сучасні люки на горище зі сходами мають довгий термін експлуатації, високий рівень практичності та естетики.