Про мансардні вікна Roto:
Roto – мансардні вікна і люки, німецького концерну Roto, призначені для освітлення і вентиляції мансардних приміщень та виходу на покрівлю. Вікна виробляються в дереві і пластику з різними варіантами ламінації та є на сьогодні одними з найбезпечніших мансардних вікон для дому. Мансардні вікна Roto пропонують найширший асортимент вікон, універсально підібраних для будь-якого виду мансарди – дитячої, ванни, спальні, гостинної, столової кімнати. Ідеальні конструкції мансардних вікон Roto дозволяють зробити монтаж легким і точним, забезпечуючи відсутність будь-яких проблем з експлуатацією мансарди в майбутньому.
Торгова марка Roto існує з 1935 р. і сьогодні є визнаним символом комфорту, безпеки, естетики та інновацій в області віконних технологій. Під торговою маркою Roto сьогодні випускаються мансардні вікна, горищні сходи та віконна фурнітура. До складу німецького концерну входять 12 заводів і більше 40 власних торгових представництв, розташованих по всьому світу, із загальною кількістю співробітників більше 3800 чоловік.
Мансардні вікна Roto мають незаперечні переваги перед конкурентами та наявності власної регульованою фурнітури, налагодженого високоточного поворотно-відкидного механізму відкривання, механізму регулювання зазорів і зусиль відкривань вікон.
Переваги мансардних вікон Roto:
наявність регульованої фурнітури:
регулювання зазорів між створкою і рамою вікна;
регулювання зусилля відкривання створки;
всі моделі вікон виробляються з дерева (клеєний брус) та з профілів ПВХ (металопластик);
легкий і швидкий монтаж за рахунок наявності пароізоляційної плівки і термоізоляційного блоку WD на рамі вікна;
герметичність і безпеку за рахунок наявності 3-х і 4-х точок замикання віконної створки;
широкий вибір типорозмірів (більше 30);
ексклюзивна модель вікна з піднятою на 3/4 віссю повороту створки – R7 H / K;
єдина у світі модель панорамного вікна Azuro – розмір 2,60 м х 1,70 м;
німецька якість;
15 років гарантії.

/>