Velux_RFL-300x300

Для освітлення житлових горищ наша компанія пропонує купити мансардні вікна. Установка мансардних вікон можлива на скатних покрівлях з кутом нахилу 15 град. З їх допомогою приміщення збільшує освітлення на 40%.

Монтаж мансардних вікон здійснюватися повинен майстрами. Тільки професіонали здатні встановити конструкцію у відповідності з усіма вимогами.

Мансардні вікна – екологічно чистий продукт. Багаторічна практика дозволила виробникам випускати різноманітні вироби в ідеальному співвідношенні ціни і якості. Мансардні вікна, купити які можна у нас, у Львові – це зробити грамотне вкладення на десятиліття, внісши затишок, комфорт, світло і тепло в своє житло.

Мансардні вікна розміри можуть мати різні, так само як і форми. Щоб конструкція ідеально підійшла в отвір, необхідно зробити виміри, що також краще довірити майстрам.

Мансардне вікно, ціни на яке у нас прийнятні практично всім, замовити можна не виходячи з дому. Якщо впевнені, що всі вимірювальні заходи здатні провести самі, то залишиться залишити заявку, дочекатися замовлення і встановити вікно.

Ваш будинок повинен бути іншим! Вікна для мансарди відмінно справляються із завданням поновлення та захисту!