велюкс

При будівництві нового будинку чи реконструкції старого горищного приміщення господарі задумуються над тим, які вікна найкраще обрати для мансардних приміщень. На европейському ринку сучасні моделі мансардних вікон Велюкс, Факро та Рото знайшли широке застосування. Їх успішно використовують при реконструкції старих будинків, щоб збільшити житлові площі за  рахунок горищних приміщень, в той же час не добудовуючи додаткові поверхи в будинку, і не змінюючи вигляд історичних будівель. Мансардні вікна Fakro, Velux, Roto виготовляють за европейськими стандартами  на  сучасному обладнанні, використоруючи тільки екологічно чисту сировину. Надійність та безпечність мансардних вікон Fakro, Velux, Roto перевірена часом.

Мансардні вікна вмонтовані в площину даху пропускають більше світла, забезпечують природне освітлення і природну вентиляцію горищних приміщень, зберігають тепло в приміщеннях. Для більш комфортного проживання в мансардних приміщеннях вікна оснащують зовнішніми ролетами. Зовнішні ролети надійно захищають приміщення від прямих сонячних променів, зменшують рівень шуму під час грози. Виробники мансардних вікон Велюкс, Факро та Рото виготовляють не тільки надійні вікна, але і необхідні для них аксесуари: штори, жалюзі, маркізи і т.д., щоб захистити  горищні приміщення від проникнення в них комах та пилу.

Вологостійкі мансардні вікна успішно використовують у приміщеннях з підвищеною вологістю: кухня, ванна, сауна.

Мансардні вікна можуть бути оснащені системами дистанційного керування (вентклапаном), що забезпечує вентиляцію приміщення при зачиненому вікні.