Ceresit_CT-54-100x100

Останнім часом силікатна фасадна фарба є не тільки дуже актуальною, але і затребуваною як один з найбільш важливих і потрібних будівельних матеріалів. Основною перевагою цього виду матеріалу є вологостійкість і тривалий термін служби, що тільки збільшує її популярність. За своїм складом силікатна фарба, ціна на яку доступна, відрізняється від аналогічних фарб наявністю калієвого рідкого скла і пігментів мінерального походження.

Одним з різновидів фарби цього типу є силікатно-силіконова фарба, яка здатна на поверхні утворювати плівку. Ця фарба не тільки дуже міцна, але і довговічна. Якщо ви прийняли рішення придбати силікатні фарби для фасаду, варто спочатку визначитися з відтінком, що дозволить гармонійно вписати споруду в навколишнє середовище.

Фарбу силікатну купити можна в будь-якій будівельній торговій точці, що дозволяє не витрачати величезної кількості часу на пошуки необхідного будівельного матеріалу. Випускається фарба на силікатній основі в декількох відтінках, що дозволяє підібрати найбільш підходящий для себе варіант. Крім цього існують силікатні фарби, під час застосування яких необхідно дотримуватися техніки безпеки.