02_0

Матеріал під назвою «гідроізоляційна плівка для покрівлі» призначений для захисту покрівельної конструкції від надмірного зволоження. Підпокрівельні гідроізоляційні плівки покликані захищати дах будови від згубного впливу атмосферних опадів, не створюючи перешкод для вентилювання горища або мансардного поверху.

На жаль, досі не розроблено унікальне покрівельне покриття, яке змогло б повністю виключити проникнення під дах будівлі крапель дощу, снігу та іншої атмосферної вологи. Отже, з метою захисту горищних приміщень необхідно використовувати ізоляційний матеріал, так званий плівка гідроізоляційна для даху.

Наявні на сучасному ринку паро- гідроізоляційні плівки гарантують високий ступінь захисту від вологості і присутньої в повітрі пилу, а також здатні пропускати за межі приміщення конденсат, в результаті чого утеплювач покрівля не буде намокати, зберігаючи свої основні якості.

Якщо ви бажаєте проживати в комфортних умовах, не замислючись про позачерговий ремонт покрівельної конструкції, вам необхідно купити гідроізоляційну плівку. Купуючи такий матеріал, як плівка гідроізоляційна, ціна якої досить демократична, ви захищаєте конструкцію даху від згубного впливу вологи, зберігаючи, таким чином, кошти, які, можливо, довелося б вкладати в заходи, пов’язані з позаплановим ремонтом покрівлі.