Скловата

В час коли енергоносії дорожчають все частіше ми думаємо над тим як зробити наш оселі незалежні від централізованого теплопостачання, вибрати дешеве і доступне паливо при автономному опаленні, зберегти накопичене тепло в наших оселях. В європейських країнах навчилися зимувати в будинках практично не використовуючи ніякого палива. Важливо зберегти тепло накопичене будинком. Одним з найважливіших етапів при будівництві є отеплення будинку. Дуже важливо при всіх етапах зведення житла дотримуватися всіх вимог сучасного будівництва.

Компанія “Інтергал-Буд” будує житло з дотриманням всіх вимог і стандартів будівництва. Якщо ви бажаете придбати теплу квартиру або технічні приміщення в ЖК Яскравий звертайтесь на сайт компанії.

Одним з найбільш використовуваних в будівництві є рулонний утеплювач. Це мінеральна вата яка використовується для утеплення горизонтальних конструкцій: підлоги над грунтом, над підвалом, міжповерхових перекриттів, горищних перекриттів, мансард. В житловому приміщенні дозволяє підвищити температуру на кілька градусів за рахунок зниження тепловтрат. Рулони мінеральної вати виготовляють на основі скловолокна, завдяки чому вони пружні і легкі.

Рулонні теплоізоляційні матеріали є прекрасними ізоляційними матеріалами, вологостійкі, паропроникні, шумопоглинаючі, стійкі до вогню, в них не заводяться гризуни і грибок, численні пори відмінно вентилюються, не даючи накопичуватися неприємним запахам, стійкі до хімікатів, не містять токсичних органічних сполук абсолютно нешкідливі як для людського здоров’я, так і для навколишнього середовища.

За рахунок низького навантаження на несучі конструкції за допомогою рулонного теплоізоляційного матеріалу  доцільно проводити утеплення елементів зі складною геометрією: лоджій, балконів, мансард та інших подібних конструкцій. Ще однією з переваг використання рулонного теплоізоляційного матеріалу є простота і висока швидкість монтажу теплоізоляційного шару на будь-яких поверхнях.