Сходи на горище Факро LWK_Komfort 60х120

           Сходи на горище FAKRO LMK виготовлені відомою на європейському ринку приватною фірмою з бездоганною репутацією-ФАКРО. Продукція цієї фірми, в тому числі і драбинки, користуються попитом в багатьох країнах Європи. Виробник гарантує безпечність та комфорт своєї продукції.

            При виробництві кришок, мансардних драбинок Факро LMK, використовується високоякісна деревина (сосна), а сама драбина з металу, для зручності складається з трьох сегментів. Сходи дуже зручні в користуванні, займають дуже мало місця і легко регулюються по висоті і монтуються. Мансардні сходи складаються і ховаються в стелі, що дозволяє після їх використання звільнити простір житлового приміщення, який вони займали. На перший погляд сходи не надто масивні, але витримують максимальне навантаження -200 кг, що зручно для людей будь-якої вагової категорії. Сходинки металевих мансардних сходів надійно закріплені в направляючих, канавки на сходинках проти ковзання забезпечують зручність переміщення і додаткову безпеку. Пластикові або гумові  наконечники на останньому сегменті запобігають пошкодженню підлоги.

             Завдяки термоізоляційній кришці товщиною 3,6 см забезпечується термоізоляція приміщення, тобто  забезпечується надійний захист приміщення від втрат  тепла в холодну пору року. Сходи на горище Факро LMK ідеальні для приміщень з великим перепадом температур-це у випадку коли із житлових приміщень необхідно піднятися на холодне горище. Кришка люка білого кольору (стає непомітною на стелі) обрамлена сосновою коробкою.

             Для більшої надійності і зручності горищні сходи Факро LMK обладнані червоним поручнем.