LMK fakroМеталеві сходи на горище Fakro LMK

Сходи на горище Fakro LMK складаються з трьох секцій. Проста і надійна конструкція металевих сходів на горище з термоізоляційної кришкою люка товщиною 36 мм, металевим поручнем червоного кольору і пластиковими накладками на останньому сегменті (запобігають пошкодження поверхні підлоги) забезпечують її комфортне і зручне використання.

Сходинки металевих мансардних сходів надійно закріплені в напрямляючих, так щоб людина будь-якої комплекції без проблем змогла піднятися на горище або вийти на мансарду. Допустиме навантаження – 200 кг. Канавки на сходинках проти ковзання забезпечують зручність переміщення і додаткову безпеку. Сходи на горище LMK komfotr регулюються по висоті і стають непомітними і компактними в складеному вигляді. Вони максимально економлять житловий простір, оскільки ховаються за стелею кімнати.

Fakro lmk сходиТрьох секційна металева драбинка обладнана термоізоляційною кришкою люка товщиною (36 мм), металевим поручнем, гумовими наконечниками на ніжки. Надійно захищає від втрат тепла. Ідеальна для приміщень з великим перепадом температури між поверхами.

Fakro foto   Fakro LXH

 

 

 

 

 

 

Роздрібні ціни і розміри на сходи на горище Fakro