Фасадна фарба

Кожен власник будинку або дачі бажає, щоб фасад його будинку залишався у своєму кольорі, як можна довше. Які кольори фасадної фарби підібрати, щоб вони не вигоряли, не забруднювались і не відшаровувалися?

Представлений каталог  фасадних фарб, ознайомить вас з їх властивостями, фізико-хімічні якостями, експлуатаційними особливостями красок. Фасадні фарби для зовнішніх робіт повинні бути стійкими до всіх несприятливих факторів навколишнього середовища, а час експлуатації не повинно позначитися на естетичних і практичних показниках.

Виробники пропонують  різні кольори, від креативного рожевого кольору, до практичних темних відтінків, не обмежуючи покупця у виборі. Але не тільки різноманітність відтінків є основним критерієм при покупці. Бажано вибирати фасадні фарби для дому, у складі яких, є складові, що утворюють при нанесенні захисну плівку, а також володіють високими адгезивними властивостями до підкладки. Колір повинен бути приємний до сприйняття, гармоніювати з навколишнім середовищем і сусідніми будівлями, бути в одному кольоровому діапазоні з дахом вашого будинку.

В основному фасадні фарби поділяються на водорозчинні та органорозчинуючі. Вибираючи фарбу, також потрібно враховувати, чи буде плівка пропускати пар, щоб під нею не утворювався конденсат. Найбільшою популярністю на будівельному ринку користуються фарби вироблені фірмою Ceresit.