Системи утеплення фасадів Ceresit (Церезіт) широко відомі і практично застосовуються за кордоном. У таких країнах як Німеччина, Австрія, Польща штукатурні фасади Ceresit займають лідируючі позиції. Звідки чому така популярність? По-перше це тепло, по-друге зручно, по-третє фасади з пінопласту набувають красивого вигляду, по-четверте, практично, адже завжди з легкістю можна оновити фасад!

Фасадні декоративні штукатурки – це найкраще будівельне рішення на ринку. Неймовірне багатство вибору відтінків і фактур задовольнить потребу навіть самого вимогливого замовника. Більш ніж 3000 кольорів можуть бути реалізовані по-любому каталогу.

Компанія Henkel – найбільший виробник будівельних сумішей на європейській території. Німецькі технології виробництва дозволяють довгі роки насолоджуватися якістю продукції CERESIT (Церезіт).

Мінеральна декоративна штукатурка Ceresit (CT-35, CT-137)- створена на основі цементного розчину. Поставляється в мішках і вимагає подальшої пофарбування. Відрізняється високою паропроникністю, але низькою еластичністю.

Акрилова фасадна штукатурка Ceresit (CT-60, CT-63) – виробляється на основі полімеру, тому може бути закольорована в масі, завдяки чому має високу стійкість до ультрафіолету. Має високу еластичність, але середню здатність до самоочищееня від пилу і вкрай низьку паропроникність. Через ряд таких характеристик вимагає нанесення на паронепроникні основи (утеплювач), наприклад пінопласт.

Силікатно- силіконова фасадна штукатурка Ceresit (CT-174, CT-175) – абсолютне нововведення компанії Хенкель, рекордсмен за показниками самоочищення, еластичності і атмосферо стійкості. Кольоруєтся в масі і має низьку собівартість!

Силікатна фасадна штукатурка Ceresit (CT-72, CT-73) – кольорувальний фасадний матеріал, що має середні показники еластичності і довговічності.

Силіконова фасадна штукатурка Ceresit (CT-74, CT-75)- найпопулярніший варіант декоративного покриття у всіх виробників фасадних сумішей. Отримав найширше розповсюдження завдяки найвищій еластичності і довговічності…