199-сайт3

           Одним з найпоширеніших рулонних утеплювачів є мінеральна вата KNAUF. Це універсальний теплоізоляційний матеріал, виготовлений на основі скловолокна. Рулони мінеральної вати KNAUF із-за їх пружності зручно зберігати та  перевозити. Після стискання матеріал за рахунок своєї пружності відновлює первинний об”єм. Мінеральна вата  біологічно стійка- в ній не заводяться гризуни, міль, цвіль, не горить, вологостійкість – низька,  хімічно стійка до хімічних сполук, паропроникність – висока.

         Рулонні утеплювачі частіше всього використовують для утеплення горизонтальних конструкцій:

  • міжповерхові перекриття;
  • горищні перекриття;
  • підлоги на грунтом;
  • підлоги над підвалами;
  • підлоги в мансардах.

           Але за рахунок низького навантаження на несучі конструкції за допомогою рулонної мінеральної вати  можливе застосування матеріалу в скатних дахах, а також у вертикальних конструкціях – несучі зовнішні стіни, перегородки, (призначені для ізоляції приміщень з різними температурними режимами), лоджії, балкони і т.д.

           Виробник KNAUF виготовляє рулонні теплоізоляційні матеріали таких розмірів- 18 м кв, 19,2 м кв, 24 м кв, та 30 м кв, ширина рулонів 1200 мм, товщина утеплювача – 50 мм.

            Рулонні теплоізоляційні матеріали відрізняються низькою вартістю, простим монтажем і прекрасними ізоляційними якостями, тому і користуються на будівельному ринку попитом.