Купити водостік з металу – значить забезпечити своєчасний відвід води з покрівельної конструкції. Відомо, що вода яка застоюється на даху здатна просочуватися в бетонну товщу стін і доходити до цоколя навіть багатоповерхових конструкцій, завдаючи при цьому значних збитків у вигляді зниження характеристик несучої конструкції будівлі.
Звичайно, металевий водостік – це самий надійний і міцний вид відостоків. Якщо металеві водостоки виконані з оцинкованої сталі без полімерного покриття, то шум дощу і водовідведення води стане невід’ємним звуком, супроводжуючим опади у вигляді дощу, граду, а також в періоди відлиги, коли танення снігу також нагадає про те, що сніг – це один з станів води.

Конструкція металевого водостоку
Металеві водостічні системи являють собою набір з елементів ринви та водостічних труб, а також воронки і зливу водостічних труб, кінцеві секції жолобів і кінцевих зливів відостоків. Зроблені з оцинкованої сталі, алюмінію, нержавіючої сталі, металеві водостічні системи характеризуються високими показниками міцності. Вони не деформуються під впливом сорокаградусного морозу і значної спеки (до +120 оС).
Ціни на металеві водостоки залежать від використовуваного металу, наявності полімерного покриття, а також розмірів водостічної системи. Завдяки полімерному покриттю, яке наноситься з обох сторін металевих елементів водостоків, водостічні системи служать набагато довше, оскільки полімерний шар є додатковим захистом металу від корозії. Застосовувані для покриття полімери – це поліестер, пурал або пластизол. Ці матеріали продовжують термін експлуатаційної придатності металевої водостічної системи.
Ще однією перевагою металевих водостоків, які мають полімерне покриття, є те, що шум дощу і води практично не чутний. Чим товстіший шар полімеру, тим вищі шумоізоляційні властивості водостоку. Наша компанія пропонує продукцію від відомих виробників металевих водостічних систем:

Експлуатаційні якості металевих водостоків Struga, Siba.
Металеві водостоки застосовуються на всій території планети, оскільки не втрачають своїх властивостей при різних температурних режимах. Африканська спека або північний холод, тропічні дощі або пустельна засуха – для металевих водостічних систем не страшні такі кліматичні умови.
Полімерне покриття характеризується широкою гамою кольорів, що дозволяє вибрати гармонійний водостік до наявних покрівельних і фасадних матеріалів. Сам по собі водостік є ефектним завершальним акцентом на будівлях різного функціонального призначення, як би доповнюючи архітектурне виконання конструкції. Крім свого прямого призначення, металевий водостік виконує на багатьох конструкціях певну роль декоративної прикраси. Це особливо стосується мідних водостоків.
Термін служби металевого водостоку досягає позначки в 50 років. Високий ступінь стійкості до корозії, а також значна стійкість до механічних навантажень у вигляді сповзаючого товстого шару снігу або льоду, а також лавиноподібного сходу снігу дозволяють металевим водостокам залишатися на лідируючих позиціях в порівнянні з водостічними системами з інших матеріалів. Однак не варто забувати про те, що який би міцний не був металевий водостік, якщо його пропускна спроможність менше необхідної відповідно до площі даху, він не буде виконувати свої функції і тільки частково зможе забезпечити відведення води.
Водостоки з металу чудово підійдуть до покрівлі, влаштованих із металочерепиці та профнастилу, гнучкої, композитної черепиці або сланцю.
Водостоки металеві
Водостоки забезпечують довготривалу експлуатацію навіть в найсуворіших кліматичних умовах, високу стійкість до корозії і механічну міцність, що відповідає високим стандартам, що пред’являються до систем водовідведення. Якщо ви вже вирішили купити водостік з металу, то ми проконсультуємоь Вас з усіх питань і допоможемо вибрати саме те, що підходить для ваших умов. Ми пропонуємо металеві водостоки від різних