Мансардні вікна вже давно стали невід’ємним елементом сучасних приміщень. Такі вікна широко застосовуються в сучасній архітектурі при новому будівництві житлових будинків, офісних і торгових центрів, а також при реконстукції горищних приміщень
Мансардні вікна FAKRO (Факро) – другий за величиною світовий виробник мансардних вікон. Екологічно чисті матеріали і новітні інженерні розробки забезпечують унікальні технічні характеристики мансардних вікон FAKRO.
Мансардні вікна Velux (Велюкс) є прикрасою будинку, дають денне освітлення, перетворюють заміські і міські будівлі. Простота і надійність установки – важлива перевага мансардних вікон Велюкс.
Мансардні вікна Roto (Рото). Застосування інтелігентних технічних рішень збільшує комфорт проживання в мансардному приміщені та гарантує досить велику кількість світла, яке потрапляє в приміщення, а також вільний доступ до вікна і нічим необмежений вид.

Використання мансардних вікон
Мансардні вікна відкривають нові можливості в архітектурі і дизайні приміщень, адже мансардні приміщення дозволяють створити в будинку або квартирі додаткові кімнати, які можна використовувати за ріним призначенням.
Завдяки даховим вікнам сонячне світло надходить в кімнату в достатній кількості, тому з мансарди можна зробити дитячу кімнату, кабінет, студію або офіс. Широкий асортимент форм, розмірів і кольорів мансардних вікон дозволяє підібрати дахові вікна під будь-який стиль і дизайн будинку. Кожен для свого бюджету може знайти цілком прийнятні ціни на мансардні вікна.
Дахові вікна відкривають широкий простір для дизайнерських рішень. І тому не дивно, що багато власників приватних будинків віддають свою перевагу саме таким вікнам. На сьогоднішній день існує маса форм, в яких можуть бути створені вікна: квадратні, круглі і прямокутні. Також часто зустрічаються варіанти нестандартних форм і розмірів залежно від фантазії дизайнерів.
Виробництво мансардних вікон
Виробництво мансардних вікон сьогодні ведеться багатьма світовими виробниками. Серед них особливої уваги заслуговують VELUX (Данія) і ROTO (Німеччина), Fakro(Польща, Україна), Oman (Польща) . Дані виробники гарантують надійність, безпеку, поглинання шуму, а також збереження тепла. Головне упередження проти мансардних вікон полягає в тому, що вони, нібито, пропускають шум зовні, однак цього не трапитися, якщо ви будете купувати продукцію тільки перевірених виробників. Сьогодні можна зустріти мансардні вікна з пвх профілю та дерева.
Мансардні вікна незамінні для кімнат, що знаходяться на останньому поверсі, під дахом. У таких кімнатах завжди мало світла, а освітлювальних приладів для цього недостатньо. Мансардні вікна з легкістю вирішують дану задачу. А якщо у вас велика мансарда і ви хочете, щоб вона була максимально наповнена світлом, то найкраще, що можна зробити, це встановити відразу декілька мансардних вікон. Їх конструкція продумується таким чином, щоб вони були енергозберігаючими і економічними.
Ціни на мансардні вікна
Ми пропонуємо вікна, які мають відмінне поєднання ціни та якості. Наша компанія пропонує низькі ціни на мансардні вікна від кращих європейських виробників. Телефонуйте, і ми проконсультуємо вас з усіх виниклих питань і допоможемо вибрати відповідну для вашого приміщення форму, розмір та колір вікон. Купити мансардні вікна ви можете в нас з доставкою у Львів і Львівську область . Також в наявності ви знайдете великий вибір додаткових аксесуарів для вікон, що зробить їх використання більш зручним.
Ми пропонуємо мансардні вікна наступних виробників:
Мансардні вікна Fakro / Факро /
При розробці велика увага приділяється надійності та зручності експлуатації і монтажу.
Мансардні вікна Velux / Велюкс /
Продукція відрізняється продуманою комплектацією, зручністю і стійкістю до дії погоди.
Мансардні вікна Roto / Рото /
Застосування інтелігентних високотехнолочнихгі рішень, що підвищують комфорт перебування в мансарді та гарантує велику кількість світла, яке потрапляє в приміщення