Fakro_LvivМансардні вікна Факро виготовляє відома на європейському ринку-  фірма FAKRO. На українському ринку в основному можна придбати вікна виготовлені в Польщі. Вікна Факро виготовляються за всіма міжнародними стандартами, з екологічно чистої сировини на сучасних виробничих потужностях, з використанням новітніх технологій. Приватна фірма Факро, яка вже 25 років бездоганно працює на європейських ринках цінує свою репутацію, тому продукція фірми  характеризується сучасним дизайном, надійністю, практичністю, зручністю в експлуатації.

В склопакетах використовується тільки загартоване скло. Унікальністю мансардних вікон Факро є використання в їх виробництві стікол “триплекс”, а саме склеєне між собою скло, яке підвищує теплозберігаючі якості вікна та надає йому механічної міцності. Завдяки різноманітності модельного ряду мансардних вікон Факро стали можливими реконструкції в старих будівлях горищних приміщень під житлові. Встановлюючи мансардні вікна в площину даху забезпечується природне освітлення і природна вентиляція горищних приміщень в тих випадках  де неможливо встановити традиційні вікна. Вентклапан встановлений на  дахових вікнах Факро забезпечує провітрювання приміщень без відкривання вікна.

Запатентована форнітура вікон Факро гарантує стабільність та надійність вікна.

Модельний ряд дахових  вікон Факро дуже різноманітний. Є моделі з різними способами відкривання (обертальні, відхильно-обертальні), з підвищеною віссю обертання, вологостійкі (дерев”яні та пластикові), дахові вилази. В залежності від побажання можна вибрати відповідне дахове вікно  Факро до кожного типу приміщення ( кімната, кухня, ванна, коридор і т.д.) Різноманітний  асортимент мансардних вікон Факро задовільнить побажання найвибагливішого клієнта.