МАНСАРДНІ ВІКНА 

В даний час невід’ємною складовою частиною даху стають дахові вікна, адже вони дозволяють з горищного приміщення отримати житловий простір. Завдяки сучасним виробничим технологіям виходить створювати надійні і довговічні конструкції, які здатні витримувати такі ж навантаження, як і сама покрівля.

Якісні вікна для даху, ціна яких досить демократична, практично запобігають тепловтратам, що дозволяє істотно економити опалювальну енергію в холодну пору року. Останнім часом продаж мансардних вікон стала однією з основних сфер діяльності фірм, що займаються покрівельними матеріалами. Оскільки ці конструкції набувають все більшої популярності, то виробники постійно розширюють асортимент продукції.

Конструкція і призначення

Сучасні світлопрозорі конструкції, призначені для експлуатації в мансардних приміщеннях, складаються з наступних елементів:

  • склопакети;
  • рама (профіль);
  • система відкривання;
  • вентиляційний пристрій;
  • додаткові аксесуари.

Крім пластикових, виготовляють і дерев’яні мансардні вікна, які відрізняються не тільки екологічністю, але і чудовим зовнішнім виглядом. Не залежно від того, який матеріал був використаний для виробництва профілю, склопакети повинні бути морозостійкими, як правило, всі виробники для зменшення теплопровідності використовують наповнювач – газ Аргон. Сучасні мансардні вікна, ціна на які відносно невелика, часто комплектуються самоочисними склопакетами, які розщеплюють частки бруду під впливом сонячних променів і дощу.

Вікна для даху постійно піддаються негативним впливам навколишнього середовища, в набагато більшому ступені, ніж фасадні вікна, в зв’язку з чим, сучасні мансардні вікна  повинні протистоять волозі і снігу, льоду та вітру без яких-небудь наслідків. Така безпека досягається шляхом використання загартованого скла підвищеної міцності, а також спеціальних інженерних рішень, у тому числі і антивандальні запобіжники, що не дозволяють видавити склопакет.

В асортименті  мансардних вікон присутні вікна з різними системами відкривання, найпопулярніша – з центральною віссю повороту створки. У лінійці продукції фірм Fakro і Roto є вікна зі злегка піднятою (3/4) віссю повороту, це зручно, наприклад, для приміщень з невисоко встановленими вікнами. Так само механізм відкривання може бути комбінованим, тобто з відкриванням по верхній осі разом з центральною віссю повороту, для того, щоб мати можливість мити такі вікна.

Продаж мансардних вікон передбачає вибір продукції, відповідної за своїми характеристиками до покрівельного матеріалу. При виборі світлопрозорої конструкції, слід взяти на мансардні вікна прайс, який містить докладний опис кожної моделі.

Компанія «Мегабуд-плюс» пропонує кращі мансардні вікна у Львові.

Якість, широкий асортимент і довговічність продукції цієї компанії створили їй славу надійного постачальника покрівельних матеріалів і світлопрозорих конструкцій. Мансардні вікна (львів), які реалізує компанія, володіють такими якостями, як:

  • чудова тепло – і шумоізоляція;
  • міцна конструкція;
  • стійкість до негативного впливу навколишнього середовища.