Мансардні вікна «FAKRO»

Компанія fakro виробляє мансардні вікна, які відрізняються надійністю і безпекою. Завдяки інноваційним технічним рішенням, вікна ФАКРО забезпечують чудовий захист від злому і проникнення в приміщення. Сучасні мансардні вікна fakro виробляються з екологічно чистої сировини – натуральної сосни. На видимих ділянках конструкції не допускається наявність сучків. Мансардні вікна ФАКРО двічі покриваються акриловим екологічно чистим лаком.

Про виробника

Компанія «Факро» у Львові – це офіційний представник «FAKRO Group», промислової групи компаній, що є другими за величиною виробниками товарів для мансард у світі. Мансардні вікна fakro – це продукція, відома у всьому світі.

Сучасні вікна fakro – це оптимальний варіант для облаштування мансардних приміщень. Досвід кваліфікованих співробітників організації та інноваційні виробничі технології дозволяють підприємству виготовляти найкращу продукцію, що перевершує всі очікування споживача. Вікна ФАКРО – це еталон якості і надійності.

Мансардні вікна fakro – їх характеристики і переваги

Новаторські інженерні рішення і кращі екологічно чисті матеріали дозволяють домогтися тривалого терміну експлуатації, а також поліпшити функціональність виробів. Сучасні мансардні вікна fakro, ціна на які повністю відповідає їх якості, забезпечують:

  • збереження тепла, за рахунок застосування енергозберігаючих склопакетів;
  • чудову вентиляцію, що запобігає утворенню конденсату;
  • простоту в експлуатації і безпеку;
  • захист від несанкціонованого проникнення в приміщення.

Мансардні вікна ФАКРО стійкі до будь-яких негативних погодних явищ. Вони володіють хорошим опором вологості і перепадам температур. Мансардні вікна fakro, ціна на які відповідає їх чудовій якості, здатні забезпечити відмінну тепло-і звукоізоляцію.

Заповнені аргоном енергозберігаючі склопакети fakro, зводять до мінімуму втрати тепла в холодну пору року. Вікна для даху fakro комплектуються підвищеної міцності загартованим склом, яке не дозволяє видавити склопакет. До того ж, міцне скло захищає від пошкодження гілками або градом. На мансардні вікна ФАКРО діє безстрокова гарантія від таких пошкоджень.

Ексклюзивний вентиляційний клапан дозволяє виводити зайву вологу з приміщення і запобігати утворенню конденсату. Вікна fakro здатні забезпечувати приплив свіжого повітря на протязі всього року, не залежно від погодних умов.

Компанія «Мегабуд-плюс» – постачальник продукції фірми «Факро»

Для того щоб визначитися з вибором світлопрозорих конструкцій, слід враховувати особливості покрівельного матеріалу даху. Співробітники компанії «Мегабуд-плюс» допоможуть вибрати мансардні вікна ФАКРО, що підходять певному котеджу або приватному будинку. Фахівці здійснять кваліфікований монтаж світлопрозорих конструкцій швидко і якісно.

Купуючи мансардні вікна fakro, клієнт отримує надійні і довговічні конструкції. Чудова тепло – і шумоізоляція в поєднанні з безпекою і захистом від злому зробили вікна fakro дуже затребуваними і популярними. Вікна для даху fakro є надійним захистом будь-якого приватного будинку або котеджу.