Облаштовуючи мансарду будинку, споживач хоче отримати гарантію комфорту, що можуть забезпечити тільки якісні мансардні вікна. Ці надійні склопакети захистять від проливного дощу, пилу, яскравого сонячного світла і вітру. Комфорт гарантує використання спеціального армованого скла. Воно захистить вікна від граду і допоможе витримати лежачий на них сніг. Існують склопакети, які вбережуть вас від міського шуму і зменшать кількість ультрафіолету, що надходить через вікна.

 

На вітчизняному ринку особливою популярністю користуються алюмінієві профілі Fakro. Мансардні вікна цієї компанії відрізняє універсальність. Вони вбережуть від протікань і сильних протягів. Ще одна особливість цих склопакетів – наявність спеціальних вентиляційних клапанів. Дахові вікна Velux влітку захистять від спеки, а взимку – від холоду. Тепло – та звукоізоляція забезпечується інертним газом, який заповнює весь склопакет. За бажанням замовника мансардне вікно може додатково обладнуватися спеціальними датчиками дощу. При такій автоматизації можна забезпечити провітрювання дому в певний час доби.

Якісні мансардні вікна у м.Львів та з доставкою по Україні Ви завжди знайдете у компанії Мегабуд-плюс. Ціна Вас приємно здивує