МАНСАРДНІ ВІКНА ROTO

дахові вікна рото

Німецькі мансардні вікна roto – це надійні конструкції самої високої якості. В асортименті фірми представлені три типи моделей, кожна з яких володіє 15 – 17 типорозмірами. Мансардні вікна рото в залежності від моделі можуть мати два або одне загартоване скло. Кожна конструкція налічує від двох до чотирьох точок замикання, що значно підвищує безпеку як житлового, так і офісного приміщення. Надійні пластикові вікна roto гарантують комфорт і безпеку.

Про виробника

Фірма Рото – це західнонімецький виробник, який існує на ринку вже більше 65 років. Мансардні вікна roto придбали світову популярність завдяки першокласній німецькій якості і довговічності. Фірма працює в двох напрямках – займається виготовленням світлопрозорих конструкцій і будівельних елементів, до яких можна віднести і горищні сходи. На сьогоднішній день мансардні вікна  є основним продуктом фірми Рото.

Сучасні вікна roto, їх особливості та переваги

Високим ступенем теплоізоляції відрізняється вся продукція даного виробника. Надійні  мансардні вікна мають два контури ущільнення та інші технологічні особливості. Появі конденсату запобігає ущільнювач, який розташований між притискаючим профілем з алюмінію і склопакетом. На мансардні вікна металочерепиця має великий вплив. Тому при виборі світлопрозорих конструкцій необхідно переконатися в тому, що вона підходить до даного типу покрівлі.

Пластикові вікна рото відрізняються:

  • підвищеною безпекою;
  • відмінною тепло-і шумоізоляцією;
  • чудовим дизайном і естетичними характеристиками;
  • надійністю і довговічністю.

За рахунок щільного примикання значно скорочуються тепловтрати, що дозволяє заощадити на опаленні. Це особливо актуально для заміських будинків. Мансардні вікна рото комплектуються термоізоляційним блоком, який виготовлений зі спіненого поліпропілену – довговічного і стійкого до впливів вологи матеріалу. Поставляється термоізоляційний блок в одному комплекті з вікном.

Пластикові мансардні вікна roto добре вентилюються. Цьому сприяють двопозиційна система мікропровітрювання, а також спеціальні вентиляційні клапани.

Компанія «Мегабуд-плюс» – надійний постачальник покрівельних матеріалів та комплектуючих до них – пропонує якісні німецькі дахові вікна, ціни на які є доволі конкурентні. Мансардні вікна roto – це виготовлений з якісних матеріалів високотехнологічний продукт, здатний забезпечити відмінну тепло-і звукоізоляцію, а також безпеку приватного будинку.