Сучасні мансардні вікна velux відрізняються широким асортиментом і функціональністю. Вони придатні для використання в

мансардні вікна велюкс

різних приміщеннях, а також незамінні при необхідності створити вражаючий інтер’єр. Якісні велюкс мансардні вікна дозволяють зробити кімнату світліше на 30 – 40%, ніж аналогічного розміру слухові кватирки. Вікна велюкс дозволяють навіть горище перетворити в привабливе приміщення.

Фірма «Велюкс» – досвід і гарантія якості

Протягом більш ніж 60 років компанія велюкс випускає мансардні вікна, виготовлені з дерева. За цей період часу були розроблені і поліпшені багато виробничих технологій. Сьогодні, мансардні вікна velux – це високотехнологічний продукт, який відповідає всім необхідним стандартам і перевершує очікування споживачів.

Фірма дає 10 років гарантії на будь-які придбані вікна велюкс, у разі якщо були дотримані всі визначені вимоги виробника щодо процесу монтажу. На складах компанії завжди є в наявності будь-які комплектуючі і склопакети, які можуть знадобитися для заміни. Мансардні вікна velux, продаж яких стала основною діяльністю багатьох організацій, мають тривалий термін експлуатації і не втрачають своїх характеристик протягом всього терміну служби.

Сучасні мансардні вікна velux – характеристики і переваги

При виготовленні, вікна даного виробника проходять численні випробування – їх піддають проливним дощам і шквальним вітрам, які імітує спеціальна установка. Вікна велюкс, ціни на які відповідають першокласній якості, володіють сучасним дизайном,  який постійно поліпшується відповідно до модних тенденцій. Сучасні велюкс мансардні вікна мають такі характеристики:

  • відмінна вентиляція, що запобігає утворенню конденсату;
  • висока якість деревини, значно подовжує термін експлуатації вікон;
  • інноваційна технологія виробництва склопакетів;
  • теплозбереження, що дозволяє заощадити на опаленні;
  • установка глибоко в покрівлю, що забезпечує чудові естетичні характеристики.

Мансардні вікна velux, продаж яких став актуальним останнім часом, мають конструкцію, що дозволяє здійснювати зручне відкривання зверху. Це сприяє чудовому огляду і допомагає заощадити місце. Вікна velux, ціна на які має оптимальне співвідношенням з якістю, стануть чудовою прикрасою будь-якого котеджу.

дахові вікна велюкс