Утеплення фасадів мінватою

Мінеральна вата – це утеплювач, який отримав велику популярність і поширення. Її використовують як для внутрішніх робіт, так і для утеплення фасадів. У цій статті ми коротко поговоримо про клеях для мінвати і його виробниках.

Тут не підійдуть звичайні клеї, оскільки від якості утеплення буде залежати його довговічність, надійність і ефективність.

Клей для мінеральної вати повинен володіти наступними властивостями:

– бути безпечним у застосуванні;

– бути морозостійким і паронепроникним;

– забезпечувати хорошу адгезію утеплювача з поверхнею.

Найчастіше використовують спеціальні клеї для зовнішніх робіт, до складу яких входять різні добавки, портландцемент, а також кварцовий наповнювач.

Щоб вибрати хороший фасадний клей для мінвати слід звертати увагу на виробника. Сьогодні на ринку будівельних матеріалів є багато підробок і неякісних товарів, тому варто купувати товари тільки відомих і заслуговують довіри виробників, у наш час найпопулярнішими і надійними виробниками вважаються фірми Greinplast, Ceresit, Kreisel, Scanmix.

Що таке армуючий клей для мінвати?

Іноді для того щоб зробити поверхню більш міцною наносять шар армування. Для цього використовують армуючі сітки, які приклеюються до утеплювача на армуючі клеї. На утеплювач наноситься ляпухи клей, потім в нього вдавлюється армування. Після цього вся поверхня стягується клеєм.

Замовити та купити клей для мінеральної вати можна на нашому сайті, а також в будь-якому будівельному магазині.