Суміші Церезіт

Пінопласт користується великою популярністю і попитом як утеплювач для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт. Однак він потребує подальшого фінішного покриття, а також  армування.

Про необхідність армування, а також про те, який клей для армування пінопласту слід використовувати ми поговоримо в цій статті.

Армування має ряд переваг, воно робить поверхню:

– Більш міцною;

– Водонепроникною;

– Захищає від прямих сонячних променів;

– Покращує також теплоізоляцію і звукоізоляцію.

Слід купувати спеціальний клей для армування пінопласту або ж універсальний для роботи з полістироловими плитами. Такі клеї зручні в роботі, оскільки їх зручно приготовляти і вони мають прийнятний період схоплювання.

Універсальний клей для робіт з пінопластом підходить і для того, щоб приклеїти утеплювач до поверхні, а також для того, щоб поверх нього натягнути армуючі сітки. Однак спеціальні клеї для армування підходять лише для армування і на них не слід клеїти утеплювач до поверхні і навпаки. Клеї для армування володіють необхідною міцністю і забезпечують довговічне покриття.

Витрата клею для армування пінопласту залежить від товщини нанесеного шару, майстерності працівника та інших моментів.

Ви зможете ознайомитися з клеями різних виробників (Greinplast, Ceresit, Kreisel, Scanmix) і дізнатися про них всі подробиці на нашому сайті. Купити клеї для армування пінопласту можна в будь-якому будівельному магазині.

Яка ж ціна клею для армування пінопласту?

Ціна залежить від виробника, типу та інших суб’єктивних факторів.