фасадна ватаЗастосування утеплювачів при утепленні фасаду

У сучасному будівництві використовуються два основні методи зовнішнього утеплення:

  • перший, так званий «легко-мокрий» метод утеплення фасадів, – із застосуванням штукатурних розчинів;
  • другий («сухий») метод утеплення фасадів – з використанням конструктивних навісних елементів, що передбачає наявність повітряного прошарку між облицюванням і утеплювачем, – «вентильований фасад».

Компанія «Мегабуд-плюс» пропонує утеплювачі провідних зарубіжних і вітчизняних виробників для кожного з цих методів утеплення фасаду мінватою. В першу чергу це плити з мінерального волокна, які є негорючим, паро проникним матеріалом і окрім теплоізоляції виконують функцію звукоізоляції.

В нашому магазині Ви можете придбати продукцію відомої марки високоякісних теплоізоляційних матеріалів ТЕХНОНІКОЛЬ. Жорстка ізоляція у плитах з мінерального волокна ТЕХНОФАС призначена для тепло-і звукоізоляції зовнішніх стін з нанесенням тонкого штукатурного шару. Матеріал має не тільки хороші теплотехнічні характеристики, але і високу стійкість до навантаження (характеризується високою міцністю на відрив шарів). Для зручності монтажу плити марковані випаленими на їх поверхні смужками (позначена смужками поверхня плити повинна бути звернена до ізолюючої стіні).

Плити ТЕХНОВЕНТ використовується як одношарова ізоляція в конструкціях вентильованих фасадів. Матеріал застосовується як в каркасній профільній системі несучої конструкції будь-якого виду, так і в багатошарових конструкціях стін.

Продукція датської компанії ROCKWOOL широко відома в світі і попит на неї постійно зростає. З року в рік розширюються виробничі потужності компанії, удосконалюється технологія виробництва. Мінераловатні плити FASROCK i FASROCK MAX від даного виробника використовуються в якості теплоізоляції на зовнішній стороні фасадів у складі штукатурних систем. Продукт забезпечує не тільки теплоізоляцію, але також є і основою для нанесення штукатурного шару.

Одним з перспективних напрямків перешкоджанню тепловтрат є використання в якості утеплювача пінополістиролу. Цей матеріал поєднує в собі високі теплоізоляційні властивості з малою масою. Метод утеплення «мокрим способом» з використанням пінополістиролу зарекомендував себе як найбільш економічний.