Сходи на горище Fakro LWS_Smart Сходи на горище.

 Складні горищні сходи в складеному вигляді не займають місця в приміщенні, так як складаю в отвір горищного люка. Вони надійні, без зусиль приводяться в робочий стан. Сходи на горище можуть бути виготовлені ​​з різних матеріалів. Ці сходи по комплектації і різноманіттю типів дають можливість вирішувати проблему комфортного підйому-спуску з одного рівня на інший. Це найбільш актуально в обмежених умовах, коли монтаж стаціонарних сходових конструкцій неможливий по причині малих розмірів стельового отвору.

Ще одна не менш важлива перевага мансардних драбин полягає в тому, що вони не займають корисну площу приміщення постійно. Максимально допустиме навантаження на щабель для всіх типів сходів – 150 кг. Багатий досвід посприяв виявленню стандартних розмірів за висотою від стелі до підлоги, товщиною перекриття, кута нахилу маршу, габаритів стельового отвору.

В основу конструкції закладена простота в експлуатації, принципи безпечного і комфортного підйому. Сходи на горище не потребують додаткового регулюваннях в процесі використання. У випадках, коли немає можливості підготувати стельовий отвір під стандартні розміри, сходи на горище можна виготовити і за індивідуальними розмірами.

Мансардні сходи надходять у продаж в нефарбованому вигляді. Це дозволяє зробити фарбування сходів таким чином, щоб вони не порушувала колірну гаму приміщення, в якому передбачається їх установка. Для всіх видів сходів кришка люка може бути утеплена або дуже утеплена (для приміщень з високими вимогами до теплоізоляції). Крім цього, можна замовити сходи з поручнями. В деяких моделях він йде в стандартному комплекті, а у деяких моделях його треба замовляти, як додаткову опцію.

На ринку сходів на горище з величезним відривом від своїх конкурентів лідирують польська фірма, яка не перший рік виготовляє сходи на горище OMAN (Оман) і львівська FAKRO (Факро). Продукція цих фірм приваблює споживачів високою якістю і відносно невисокою ціною .