Продукція FAKRO – унікальні мансардні вікна, аксесуари та комплектуючі до них.

Компанія FAKRO, що прославилася продажем мансардних вікон, за свою більш ніж двадцятирічну історію (з 1991р.) встигла стати визнаним лідером на ринку світлопрозорих конструкцій. Це зовсім невеликий термін для перетворення з маленького приватного бізнесу у величезну корпорацію міжнародного масштабу.

Фірмовий логотип компанії сьогодні відомий всьому світу:

Чим же так прославилася ця компанія? Унікальними розробками вікон, аксесуарів і комплектуючих для них. Сьогодні словосполучення «вікна ФАКРО» звучить вже як загальне.

Переваги та особливості продукції FAKRO

Протизламність і безпека. Використання для склопакетів загартованог скла, оригінальної системи topSafe, що забезпечує безпеку і надійність мансардних вікон, зробили продукцію FAKRO найбажанішою на даху. Інноваційні технології, ергономічність, простота монтажу, легкість установки, невисока ціна і оптимальні технічні рішення забезпечили товар званням лідера серед інших конкурентів і допомогли їм отримати німецький сертифікат гарантії якості – TÜV.

Багатофункціональність і надійність. Зручність експлуатації і комфорт, забезпечений застосованими інженерними винаходами і технічними рішеннями, визнані у всьому світі і роблять вікна FAKRO високонадійними, ергономічними і зручними.

Оригінальні склопакети. Всі конструкції Fakro забезпечені склопакетами із загартованого скла з протиударними властивостями. Спеціальне низькоемісійне покриття, наповнення повітряних камер аргоном, застосування теплоізоляційних рамок TGI роблять мансардні вікна fakro тепло- і звукоізоляційними.

Широкий модельний ряд. Оригінальні та ексклюзивні рішення влаштування вікон покрівельного типу, виділяє компанію Факро серед інших їхніх конкурентів.

 

Технічне післяпродажне обслуговування. Компанія забезпечує придбані у неї вікна Fakro необхідними запчастинами безоплатно незалежно від природи виниклого дефекту і терміну служби вікна.

 

Якість продукції.

Оскільки самі заводи облаштовані з урахуванням існуючих європейських стандартів, то виходить продукція проходить жорсткий контроль якості. Експерти компанії FAKRO Group проводять більше сімдесяти контрольних тестів, покликаних підтвердити високу якість вікон. Контролю і тестуванню піддають сировину, комплектуючі, напівфабрикати, готові до реалізації вироби.

Мансардні вікна Факро в лабораторних умовах піддаються вітровим, дощовим, а також низькотемпературним випробуванням. Це дає можливість створювати вироби, які підходять для експлуатації в абсолютно різних кліматичних зонах і погодних умовах. Склопакети та запірна фурнітура неодмінно проходять перевірку на міцність, яка полягає у тесті, що імітує від 20 000 циклів відкривання-закривання.