мансардні вікна факро

Дахові вікна Fakro виготовлені в Польщі з найкращої соснової сировини, гарантують тривалість, безпеку, функціональність та дуже хороші термоізоляційні параметри. Дахові вікна fakro стають невід’ємним елементом при будівництві нових об’єктів, відкривають нові можливості в сучасній архітектурі та дизайні інтер’єру. Використовуючи дахові вікна у реконструкції горищ, легко можна їх змінити у функціональні та по-різному стилізовані інтер’єри. В залежності від побажань клієнтів та винахідливості проектантів навіть найбільш нетипові побажання можуть бути виконані. Вікна Факро діляться на декілька категорій.

Відхильно-обертальне вікно Факро виготовлене із соснової деревини, обробленої антисептиком у вакуумній камері і тричі покритої акриловим лаком. Відкривається за допомогою ручки, яка розміщена в нижній частині рами вікна. Вікно обладнане вентиляційною щілиною. Монтується в даху з кутом нахилу від 15° до 55° за допомогою ущільнюючого коміра. Це вікно нового покоління, яке характеризується сучасною, функціональною конструкцією та легкістю в обслуговуванні. Новаторська і запатентована фурнітура вікна гарантує стабільність вікна як у відхиленому так і в оберненому положенні. Змінити спосіб відкривання можна за допомогою переключателя, який розміщений в боковій частині коробки і доступний після відчинення вікна.

Обертальне вікно  –це найпопулярніша, проста і надійна конструкція дахових вікон. Конструкція завісів, розміщених на центральній горизонтальній осі вікна, дозволяє залишити вікно привідкритим, а також обернути раму навколо своєї осі  і зафіксувати за допомогою фіксатора, щоб зручно помити зовнішній бік склопакету. Ручка, яка розміщена в нижній частині вікна дозволяє щільно зачинити вікно або розмістити раму у двох позиціях, залишивши щілину між нею і віконною коробкою для доступу свіжого повітря у приміщення. Оскільки вентиляційна щілина розміщена в верхній частині коробки, то ефективна поверхня засклення вікон ФАКРО є більшою приблизно на 6% порівняно з іншими даховими вікнами такого ж розміру. Це сприяє кращому освітленню приміщення.

Вікно дует – це вікно, монтоване під або над стандартним даховим вікном будь-якої конструкції яке стає його продовженням. Таке з’єднання вікон дозволяє краще освітлити приміщення, а також збільшити поле огляду через вікно. Вікна Дует можна монтувати на висоті нижчій за 85 см від підлоги, оскільки вікна обладнані фіксаторами, що забезпечують захист від випадкового відчинення. Фіксатор дозволяє також встановити раму в позиції для провітрювання приміщення. Вікна дует відкриваються способом обертання. Вікно поєднане з даховим вікном за допомогою модульної системи вертикальних сполучень .

Карнізне вікно  виготовлене із соснової деревини, обробленої антисептиком у вакуумній камері і двічі покритої акриловим лаком, карнізні сполучення монтуються в дахи з кутом нахилу від 15° до 55° за допомогою ущільнюючого коміра . В дахи з більшим кутом нахилу можливо замонтувати таке сполучення за допомогою коміра, виготовленого на спеціальне замовлення.  Вікно доповнює широка гама аксесуарів. Карнізне вікно обладнане склопакетом, зовнішнє скло якого гартоване, а внутрішнє – ламіноване . Таке вікно покращує безпеку і комфорт в користуванні піддашшя. Карнізне вікно може бути поєднане з даховим вікном будь – якої конструкції. Для сполучення вікон з зовнішньої сторони використовується ущільнюючий комір . З внутрішньої сторони вікна сполучені за допомогою декоративної планки, яка виготовлена з соснової деревини. Декоративна планка входить до комплекту карнізного вікна.

Найвища якість виконання польських вікон Факро, легкість та безпечність у використанні, а також новаторські рішення дають можливість підібрати відповідне дахове вікно до кожного типу приміщення.