велюкс

         Мансардні вікна VELUX – це шарм, стиль, сучасність, практичність, оригінальність. Виготовляють мансардні вікна Велюкс за сучасними европейськими технологіями в Польщі. Вікна відповідають всім европейським стандартам , адже їх використовують у всіх країнах Європи. Більше як із 20 -ти моделей мансардних вікон ви можете обрати для себе саме те вікно, яке найбільше підходить до вашого мансардного приміщення (кухня, кімната, ванна, коридор, горище), яке влаштує вас по вартості.

         Мансардні вікна VELUX надійні та безпечні в експлуатації. Забезпечать вашим горищним приміщенням достатньо світла, доступ свіжого повітря, захистять вашу мансарду від пилу, шуму, комах, від прямих сонячних променів. Фірма Велюкс виготовляє не тільки стильні європейські вікна, але й забезпечує їх необхідними і надійними аксесуарами: шторами, жалюзі, ролетами, маркізами і т.д.

         Мансардне вікно VELUX GZL оснащене вентиляційним пристроєм, що забезпечує вентиляцію приміщення при зачиненому вікні.

         Дахове вікно VELUX моделі GGL виготовлене з якісної північної сосни, покрите троьома шарами прозорого  лаку, обертається на 180 градусів навколо центральної вісі для безпечного миття вікон із середини приміщення. Зручна верхня ручка дозволяє розташовувати меблі прямо під вікном.

           Ціна вікон Велюкс.

          На вартість вікон впливають багато чинників: яку модель ви обрали, якими аксесуарами  оснащене вікно, із чого виготовлено і т.д.