strotex_стротекс

Гідроізоляційна плівка STROTEX використовується як захист утеплювача та для гідроізоляції покрівлі від  атмосферного  впливу ( снігу, дощу і т.д.).

            Виготовляють гідроізоляційну плівку STROTEX за європейськими стандартами в Польщі. Розмір рулона 1,50 х 50 м.

            Висока паропроникність дає можливість використовувати дахову мембрану  в зовнішній обшивці вентильованих фасадів, для захисту каркасних і сталевих конструкцій, може використовуватись як тимчасова покрівля. При використанні гідроізоляційної плівки для стін бувівель захищає стіни від вітру, пилу, попадання вологи, захищає приміщення від втрат тепла.

              По своїй структурі мембрана STROTEX стійка до ультрафіолетового випромінювання, тому вона може перебувати не покритою під прямими сонячними променями до 3-х місяців.

            При монтажі гідроізоляційної плівки на покрівлі  стики рекомендовано проклеювати двохсторонньою клейкою стрічкою. Монтаж проводиться знизу -вверх даху з нахлестом не менше 10 см, безпосередньо на утеплювач.

           При укладанні гідроізоляційної мембрани STROTEX на вентильований фасад монтаж проводимо так само як на даху знизу-вверх, горизонтально проклеюючи 10-ти сантиметрові стики внахлест двохсторонньою клейкою стрічкою. Як і на покрівлі – безпосередньо на утеплювач. Між зовнішнім покриттям стіни та плівкою необхідно залишати простір не менше 10 мм.