газобетон

              На сьогоднішній день найбільш вигідним і привабливим по ціні стіновим матеріалом є газобетон. Газобетонні блоки виготовляють з піску, цементу, вапна, гіпсу та пароутворювача. Щільність газобетонних блоків в 5 разів нижча ніж щільність звичайного бетону. Будинок зведений з  газобетонних блоків паропроникний, “дихає” практично як дерев*яний, не горючий, не гниє, не ржавіє, довговічний. Стіни з газобетону набагато легші від цегляних стін, тому і витрати на зведення фундаменту значно менші. Газобетон здатний акумулювати тепло, що при експлуатації будинку дозволяє знизити витрати на опалення на 20-30%, тому і стіни зведені з газобетонних блоків не потребують додаткового утеплення.

              Газоблоки під час кладки кладуться на тонкий шар клею (2-3 мм), що є ще однією з причин “теплого будинку”, так як мороз не має можливисті приникнення в будинок через тонкі шви.

             Швидкість будівництва з газоблоків в 3-5 разів вища, ніж з цегли. Після кладки стін отримуємо майже ідеально рівну поверхню, яку  не потрібно штукатурити, лише шпаклюємо.

             Невелика щільність газоблоків дозволяє без зайвих зусиль вирізати різноманітні форми кутів. За рахунок чого будинок можна зробити неповторним, не стандартним, таким, щоб подобався тільки вам.

             Будівельний ринок пропонує нам газоблоки польських та українських виробників. В Україні  з”явився високоякісний газоблок Aeroc (Аерок), StoneLighte(Стоунлайт), UDK (ЮДК) автоклавного твердіння, які по якості нічим не відрізняються від польського, а ціни цілком доступні.