ВОДОСТІЧНІ СИСТЕМИ 

Для відводу з покрівлі атмосферних опадів застосовуються водостічні системи, які складаються з труб, воронок, жолобів, кріплень, з’єднувачів і заглушок. Захистити стіни від зволоження, а фундамент від розмивання допоможе хороша організація відводу води з даху будинку. В даний час виготовляються водостічні покрівельні системи здатні не тільки забезпечувати ефективний стік води, але і при цьому гармонійно поєднуватися з дизайном фасаду. Вони можуть вироблятися з металу або пластику.

Пластикові системи володіють однією безперечною перевагою – вони не схильні до корозії. Вони не такі міцні, як металеві водостічні системи, і можуть значно розширюватися або стискатися під впливом перепаду температури на протязі року.

Конструкції, виконані з металу, навпаки, володіють міцністю і стійкістю до впливу різних температур, але потребують захисту сталі від іржі. Тому металеві водостічні системи виробляються з нанесенням шару цинку і двостороннім полімерним покриттям. За типом конструкції і металеві, і пластикові вироби поділяються на квадратні й круглі. Водостічна система круглого січення є більш поширеною. Простота в монтажі і високі естетичні якості дозволяють застосовувати її як в котеджному, так і в промисловому будівництві. Сучасна водостічна система, ціна на яку відносно невелика, здатна обслуговувати будь-які дахи, покриті різними матеріалами.

Завдяки сучасним технологіям, процес монтажу став простим і зручним. Перед тим, як водостічні системи купити, слід продумати їх влаштування. Численні комплектуючі дозволяють вирішити багато нестандартних проблем – обійти кути не рівні 90 градусам, а також перепади висот.

Від якості застосовуваних матеріалів багато в чому залежить вартість водостічної системи. Вироби, виготовлені з металу дорожчі, ніж пластикові, але вони здатні забезпечити кращий захист.

Переваги продукції компанії «Мегабуд-плюс»

Продаж водостічних систем є одним з напрямків діяльності компанії. Якісна організація водовідведення має велике значення, оскільки від нього залежить термін служби не тільки покрівельних матеріалів, але також фундаменту будівлі. Тому компанія реалізує якісні водостічні системи, ціна на які відносно невелика, системи володіють наступними перевагами:

  • Стійкість до корозії. Навіть водостічні системи, зроблені з металу не схильні до утворення іржі.
  • Легкість в монтажі і надійність в експлуатації.
  • Можливість монтувати нестандартні конструкції.
  • Довговічність і естетичний зовнішній вигляд.

На таку продукцію, як водостічна система, прайс містить всю необхідну інформацію для того, щоб визначиться і купити. Досвідчені співробітники компанії «Мегабуд-плюс» допоможуть вибрати систему потрібної конфігурації, а також здійснять роботи по її монтажу.

Якісна водостічна система з реальною вартістю захистить приватний будинок або котедж від негативного впливу атмосферних опадів, а також стане прикрасою фасаду будівлі. Демократичні ціни і надійність продукції компанії «Мегабуд-плюс» створили фірмі репутацію кращого постачальника покрівельних матеріалів і різних комплектуючих, у нас для постійних клієнтів також діє гнучка система знижок. Компанія «Мегабуд-плюс» гарантує індивідуальний підхід до кожного клієнта та оперативність проведення монтажних робіт будь-якої складності.