БІТУМНА ЧЕРЕПИЦЯ SHINGLAS 

Бітумна черепиця shinglas – це високоякісний матеріал для покриття покрівлі. Привабливий зовнішній вигляд і досконалий дизайн зробили її дуже затребуваним будівельним матеріалом. М’яка покрівля шинглас була розроблена спеціально під кліматичні умови СНД. Завдяки цьому вона відрізняється практичністю і довговічністю. Виробляється бітумна черепиця шинглас на сучасному російсько-іспанському підприємстві.

Про виробника м’якої покрівлі shinglas

ТОВ «Завод ШИНГЛАС» – підприємство, яке входить до групи компаній ТехноНІКОЛЬ. Він був запущений 25 серпня 2005, і з тих пір випускає якісну продукцію марки шинглас, ціна на яку відносно невелика. Завдяки високотехнологічному обладнанню та великому досвіду в сфері виробництва покрівельних матеріалів, що наплавляються, підприємство випускає продукцію, що не поступається за якістю імпортній. Бітумна черепиця шинглас має всі сертифікати відповідності. Продукція заводу ідеально підходить для застосування в українських кліматичних умовах.

Черепиця шинглас, її характеристики та переваги

Вся продукція має складну структуру, вона складається з безлічі шарів, кожен з яких надає їй особливі властивості. Бітумна черепиця шинглас володіє високою стійкістю на розрив. Цей матеріал чудово переносить високі і низькі температури, завдяки застосуванню модифікованого бітуму. Гнучка черепиця shinglas шинглас не розтікається під прямими сонячними променями і не тріскається від морозів у-50С. Цей матеріал володіє наступними перевагами:

  • Бітумна черепиця шинглас – це надійний і довговічний матеріал, гарантія виробника до 30 років, в залежності від серії.
  • Забезпечується повна водонепроникність покрівлі – під впливом сонця склеюється між собою за рахунок спеціального самоклеючого шару.
  • Черепиця Шинглас Техноніколь забезпечує повну безшумність – дощ або град не створять акустичний дискомфорт.
  • Якість покриття підвищується за рахунок повної комплектації матеріалу. Бітумна черепиця shinglas шинглас комплектується всіма необхідними добірними елементами.
  • Мала вага цього покрівельного матеріалу виключає необхідність посилення, як фундаменту будівлі, так і кроквяної системи.
  • Бітумна черепиця shinglas не накопичує статичну електрику і не намагнічується.
  • Гнучка черепиця shinglas шинглас володіє стійкістю до агресивних середовищ – хімічних засобів та атмосферних опадів. До того ж зовнішній вигляд матеріалу дозволяє надати будівлі архітектурну виразність.

Сучасна бітумна черепиця шинглас виробляється на новітньому обладнанні. Це висококласний професійний покрівельний матеріал, зручний в монтажі і довговічний в експлуатації.

Бітумна черепиця у Львові shinglas, особливості виробництва

Цей покрівельний матеріал виготовляється відповідно до наших кліматичних умов. Бітумна черепиця shinglas, ціна на яку досить демократична, виготовляється на основі просоченого бітумом скловолокна. Це дозволяє поліпшити експлуатаційні характеристики і надати продукції стійкість до різних температурних режимів. Сучасна м’яка покрівля shinglas витримує температури від -70 до +90 С. Розроблена конструкція дозволяє захистити будівлю від дощу, снігу та вітру.

Бітумна черепиця shinglas монтується на суцільну основу з OSBплити швидко і з мінімальними витратами праці. Полегшує укладання самоклеючий нижній шар.

Завдяки яскравим кольорам і чіткій геометрії, покрівля shinglas ТехноНІКОЛЬ, ціна на яку відрізняється конкурентоспроможністю, стала дуже популярним будівельним матеріалом.

«Мегабуд-плюс» – дилер shinglas ТехноНІКОЛЬ

Незважаючи на те, що компанія «Мегабуд-плюс» відносно недавно почала свою діяльність на будівельному ринку Львова, вона швидко заробила собі репутацію надійного постачальника покрівельних та фасадних матеріалів. Фірма реалізує продукцію марки шинглас, купити яку зі всіма комплектуючими елементами можна в офісі компанії.

Основний напрямок компанії «Мегабуд-плюс» – це поставка матеріалів для котеджного і малоповерхового будівництва. Продукція марки shinglas, ціна на яку досить демократична, є одним з кращих матеріалів для покрівлі дахів. Її високі експлуатаційні характеристики чудово поєднуються з тривалістю терміну експлуатації. При виборі продукції shinglas прайс допоможе зорієнтуватися в існуючих моделях і розцінках на них.

Основою роботи компанії «Мегабуд-плюс» є індивідуальний підхід до кожного клієнта. Це дозволяє потрібну продукцію shinglas купити у відповідності з побажанням замовника. Найширший асортимент продукції дозволяє вибрати покрівельний матеріал будь-якого дизайну і забарвлення. Сучасна черепиця shinglas, вартість якої відповідає її якості, є кращим вибором для облаштування покрівлі котеджу або заміського будинку.