шинглас львів коррида

Бітумна черепиця останнім часом привертає все більшу увагу будівельників і архітекторів. І це не дивно, оскільки цей сучасний і штучний матеріал володіє рядом важливих переваг. Про це піде мова в нашій статті.

Гнучка бітумна черепиця зроблена з склополотна, який просочений полімерним бітумом. Завдяки такому складу ця гнучка черепиця не схильна до гниття, корозії, вона міцна і довговічна. Бітумна черепиця-найпопулярніший покрівельний матеріал екстра класу.

Монтаж бітумної черепиці досить простий і не займе багато часу і сил. При цьому ця черепиця ще носить назву “гнучкої”, тому з нею зручно працювати, щоб покрити складні криволінійні поверхні і навіть вертикальні площини.

І при всьому цьому дах з бітумної черепиці виглядає вельми красиво і привабливо.

Укладання бітумної черепиці не вимагає особливих навичок і вправності.

Однак цей матеріал вимагає ретельної підготовки поверхні перед початком покрівельних робіт. Головною вимогою до поверхні, на яку лягає бітумна черепиця – вона має бути рівною і сухою. Якщо це дошки або OSB-плити, то вони повинні бути оброблені спеціальними грунтовками.

Купити бітумну черепицю можна в будь-якому великому будівельному магазині. Іноді товару немає на складі, але його можна замовити.