Покрівлі з гнучкої БІТУМНОЇ ЧЕРЕПИЦІ 

В даний час великою популярністю користується гнучка черепиця – покрівельний матеріал, що відрізняється великою різноманітністю забарвлень і форм. Цей матеріал є дуже економічним – його відхід навіть на складних покрівлях не перевищує 5%. Сучасна гнучка черепиця, ціна на яку відносно невисока, відрізняється чудовими гідроізоляційними властивостями – вплив сонячних променів призводить до того, що елементи покрівлі склеюються між собою, утворюючи суцільне міцне водонепроникне покриття.

Бітумна черепиця – чудовий покрівельний матеріал

Цей матеріал складається з трьох компонентів, які забезпечують стійкість покриття до несприятливих погодних факторів, а також тривалість терміну його експлуатації. Покрівля з бітумної черепиці має певні переваги:

  • Незначна вага покриття. Бітумна черепиця не вимагає організації потужної кроквяної системи для виконання покрівельних робіт.
  • Висока стійкість до впливу агресивних середовищ. Цей фактор спонукає купити гнучку черепицю, оскільки матеріал, стійкий до хімічних кислот та атмосферних опадів здатний прослужити протягом багатьох років.
  • Відмінний зовнішній вигляд. Будь-яка бітумна черепиця значно покращить вигляд котеджу або приватного будинку, і додасть будівлі архітектурну виразність.
  • Хороша гідроізоляція. Досягається за рахунок суцільного покриття.
  • Звукоізоляція. Град або дощ не зроблять ніякого дискомфорту господарям будинку.

Структура бітумної черепиці черепиці

Якість будь-якого покрівельного матеріалу практично повністю залежить від його складу. Сучасна гнучка черепиця, вартість якої повністю відповідає її якості, складається з трьох компонентів:

Основою матеріалу є склохолст (1). Його з двох боків покриває покращений бітум (2). У деяких моделей черепиці, нижня сторона може мати клеючий шар. Бітумна черепиця має верхній шар – базальтова або сланцева посипка (3).

Всі три компоненти ідеально поєднуються один з одним, і утворюють легкий і міцний матеріал, зручний в монтажі і довговічний в експлуатації.

Про компанію «Мегабуд-плюс»

Компанія є одним з кращих постачальників покрівельних матеріалів. Крім таких послуг, як продаж бітумної черепиці, кваліфіковані фахівці фірми нададуть необхідну інформаційну підтримку, а також здійснять покрівельні роботи будь-якої складності. Компанія «Мегабуд-плюс» – це офіційний дистриб’ютор провідних виробників різних фасадних і покрівельних матеріалів. Вся продукція компанії – це товар найвищої якості, відповідає всім нормам і стандартам, а також повністю відповідає вимогам клієнтів. Вибрати потрібний товар допоможе прайс. Бітумна черепиця та інші матеріали представлені в ньому мають докладний опис. Вибір покрівлі потрібного типу не складе особливих труднощів – компанія має у своєму розпорядженні широкий асортиментом товару. Бітумна черепиця, прайс лист на яку містить докладний опис, стане надійним захистом будинку від несприятливих погодних умов, а також кращою його окрасою. Вибрати відповідний покрівельний матеріал допоможуть досвідчені фахівці компанії «Мегабуд-плюс». Вони нададуть також повну інформацію по експлуатації покриття. Сучасна покрівля з бітумної черепиці – це надійний і довговічний матеріал, що не потребує ремонтних робіт. Чудовий дизайн, міцність, легкість і надійність зробили бітумну черепицю популярним і затребуваним покрівельним матеріалом.