БІТУМНА ЧЕРЕПИЦЯ фінського виробництва. 

Високотехнологічний і надійний покрівельний матеріал – бітумна черепиця ruflex – це продукт фінського виробництва, що володіє багатим модельним рядом і унікальними експлуатаційними характеристиками. Велика різноманітність кольорів і форм дозволяє здійснювати різні архітектурні рішення – від ультрасучасного Hi-Tech до неоготики та інших традиційних стилів. Виготовлена за найсучаснішими технологіями, бітумна черепиця Руфлекс складається з просоченого покращеним бітумом нетканого скловолокна. Верхня частина покриття – це мінеральні або кам’яні гранули, які забезпечують неперевершений захист від несприятливих погодних факторів і додають матеріалу різні кольорові відтінки. Виконання монтажних робіт здійснюється швидко і легко завдяки нижньому самоклеючому шару. 

Про виробника katepal

Завод KATEPAL – це легендарне фінське підприємство, відоме у всьому світі завдяки якості та надійності вироблених гідроізоляційних, а також покрівельних матеріалів. Знаменита бітумна черепиця katepal – це продукція, яка підходить для експлуатації в різних регіонах, що володіють несприятливим кліматом, виготовлена відповідно до фінських стандартів якості.

За більш ніж 50 років своєї діяльності, виробник зайняв лідируючі позиції на ринку, на сьогоднішній день KATEPAL – це найбільше підприємство з виготовлення покрівельних матеріалів у Скандинавії.

Бітумна черепиця катепал – її переваги і характеристики

Чудові показники морозостійкості, гнучкості, теплостійкості та міцності дозволяють застосовувати цей покрівельний матеріал в будь-яких кліматичних зонах. Katepal ruflex бітумна черепиця володіє високою якістю і наступними характеристиками:

  • Екологічна чистота продукту повністю відповідає всім вимогам стандартів якості країн Європи;
  • Бітумна черепиця ruflex, ціна на яку відрізняється демократичністю, відрізняється тривалою експлуатацією;
  • Гарантійний термін на продукцію становить 25 років;
  • Бітумна черепиця Руфлекс забезпечує чудовий захист від будь-яких несприятливих впливів навколишнього середовища.

Компанія «Мегабуд-плюс» пропонує кращі покрівельні матеріали

Такі матеріали, як бітумна черепиця катепал отримали широке розповсюдження завдяки високій якості і прийнятній вартості. Компанія «Мегабуд-плюс» працює безпосередньо з виробником, що дозволяє швидко здійснювати поставки покрівельних матеріалів фірмового виробництва. 

Широкий вибір покрівельних матеріалів від компанії «Мегабуд-плюс» дозволяє вибрати потрібну продукцію, яка допоможе здійснити будь-які дизайнерські фантазії.