Факро LSTМеталеві сходи на горище Fakro LST

Сучасний модельний ряд сходів на горище надзвичайно широкий. І для того, щоб розібратися у всьому його різноманітті, необхідно умовно розділити весь існуючий асортимент горищних сходів на металеві і дерев’яні.

Мансардні сходи можуть мати різний дизайн і виготовлені з різних матеріалів. Так, частіше за все для створення сходів на мансарду і горище використовують дерево, сосну. Також часто можна побачити сходи на дах, виготовлені або повністю з металу, або комбіновані, з металевого каркаса і дерев’яних сходинок.

Сходи на горище обов’язково повинні бути міцними, надійними та зручними. Крім того, вони повинні органічно вписуватися в задуманий інтер’єр і займати небагато місця.

 

Чердачные лестницы

Як правило, складні сходи на мансарду складаються з трьох і більше секцій, які в процесі складання або відкривання накладаються один на одного, отримуючи в результаті досить компактну конструкцію. При цьому такі сходи легко розскладаються впоратися з цим може жінка або навіть дитина. У складеному вигляді модель абсолютно невидима, тому що являє собою блок, який можна зберігати в стелі.

Сходи Fakro LST призначені для виходу на горище. Завдяки «ножичній» системі сходи можна легко допасувати до будь-якої висоти приміщення (максимальна висота 320 см). Невеликий розмір люка дозволяє вмонтувати сходи в малий отвір у стелі. Сходи легко ховаються в стелю, не займаючи площу приміщення, за допомогою спеціального стержня. Максимальне навантаження на сходи становить 200 кг, що дає можливість зручно та безпечно переносити на горище важкі предмети. Термоізоляційна кришка білого кольору, товщиною 36 мм дозволяє уникнути втрати тепла. По периметру коробки сходів вмонтований ущільнювач, який забезпечує високу ступінь герметичності. Бокові елементи сходів у вигляді букви «S» надають сходам сучасного вигляду, одночасно виконуючи і роль поручня.fakro_LST

Стандартна максимальна висота сходів Fakro LST – 280 см, але є можливість збільшити їх висоту, за допомогою додаткового сегменту LSS, висота сходів збільшиться до 300 см, при купівлі двох сегментів до 320 см.

Технічні параметри:

  • максимальне навантаження 200 кг
  • висота коробки 18 см
  • ширина сходинки 8 см
  • довжина сходинки 30 або 38 см
  • товщина кришки люка 36 мм
  • стандартна максимальна висота сходів 280 см
  • розмір люка 70*80; 60*90; 60*120; 70*120;

Sxema fakro LST