Факро lwk

Під час будівництва власного будинку ми завжди плануємо ефективно  використати всі приміщення в будівлі, в тому числі і мансардні. В приміщеннях мансарди можна влаштувати повноцінну квартиру з кухнею, ванною, дитячою, кімнатами  відпочинку. Часто в процесі будівництва ми стикаємось з тим, що вихід в мансардні приміщення у нас або з коридору, або прихожої  де не так багато вільної площі. І в цьому випадку єдиним правильним для нас рішенням буде встановлення мансардних сходів Факро.

Продукція приватної європейської фірми Факро давно користується попитом в багатьох країнах. Сходи на горище Факро виготовляються за новітніми технологіями тільки з високоякісних матеріалів,що гарантує їх безпечність та комфорт. Сходи дуже зручні в користуванні і легко монтуються. Не зважаючи на те, що виглядають не надто масивними, витримують навантаження 200 кілограм. Мансардні сходи Факро  складаються і ховаються в стелі, після складання стають практично непомітними, а кришка завдяки термоізоляції забезпечує термоізоляцію приміщення.

Але як не прикро констатувати те, що горищні сходи Факро є недосяжними для людей з обмеженими можливостями. Людина в інвалідному візку самостійно не зможе піднятися в мансардне приміщення скориставшись мансардною драбиною.  Для людей, які з поважних причин не зможуть самостійно піднятися по драбині,  необхідно побудувати ліфт, щоб не обмежувати їх в пересуванні будинком.