Газоблоки

Перед початком будівництва всі ми прораховуєм свої фінансові можливості, консультуємось в спеціалістів по будівництву, враховуємо поради знайомих і друзів. Адже нам потрібно побудувати будинок, щоб було недорого, швидко і красиво. По відгукам спеціалістів саме газобетон є найбільш вигідним і доступним по ціні стіньовим матеріалом. Сам матеріал є набагато легшим від цегли, що забезпечує нам економію коштів на будівництві фундамента, адже його потрібно будувати менш масивним.

На будівельному ринку можна придбати газобетонні блоки польських та українських виробників. Газоблоки українських виробників доступніші по ціні, але не гірші по якості від польського виробництва. На виробництві газобетонних блоків використовують пісок, цемент, вапно, гіпс та пароутвоювач. За рахунок того, що щільність газоблоків в 5 разів нижча від бетону вони легкі. За рахунок своїх властивостей, тобто зберігати тепло, будинок з газобетонних блоків не потрібно утеплювати, що також дозволяє власникам житла економити кошти на опаленні.

Будинок з газобетонних блоків, завдяки своїм розмірам, будується швидко, кладку отримуєм рівну. Під час кладки використовується не вапняний розчин, а тонкий шар клею, що також є додатковим аргументом “теплого будинку”. Будинок побудований з газобетонних блоків не потрібно штукатурити, тільки для надання йому естетичного вигляду стіни шпаклюємо і фарбуємо.

У випадку, коли при будівництві житла нам потрібно відійти від стандартів, тобто рівних кутів, то при використанні в будівництві газобетонних блоків ми зможемо побудувати дім своєї мрії. Газоблоки легко ріжуться під любим кутом. Ці переваги газобетонних блоків дають можливість урізноманітнити спосіб кладки при будівництві.