Greinplast є офіційним дистриб’ютором на території України одного з провідних європейських виробників фарб для фасадних і внутрішніх робіт, штукатурок, грунтів і грунтувальних підстав, клеї для плиток, блоків, ізоляції, матеріали для обробки фасадів різного роду розчинів на гіпсових і цементних основах, просочення, чистячі засоби, системи і матеріалів для утеплення фасадів «Greinplast» (Жешув, Польща).

«Greinplast» з’явився на польському ринку будівельних матеріалів в 1996 році, з 2005 року успішно реалізує свої продукти по Центральній і Східній Європі, в 2008 році впровадили Систему Контролю Якості ISO 9001: 2001, в 2009 «Greinplast» Sp. Zo.O. отримав грант ЄЕС в розмірі 9000000 мільйонів євро на розвиток нових рецептур і технологій в галузі будівельної хімії.

На сьогоднішній день «Greinplast» Sp. Zo.O. (Жешув, Польща) має більше 10 000 000 квадратних метрів виробничих та офісних площ, а так само спеціалізовану лабораторію 1300 квадратних метрів, що дозволяє здійснювати більш десятка процесів контролю якості матеріалів, зберігати зразки матеріалів кожної партії, що випускається заводом в архівах .

Фасадна фарба Greinplast