Ceresit вже став загальновживаним назвою клеїв для плитки, матеріалом для влаштування підлог, сумішей для гідроізоляційних робіт, систем матеріалів для теплоізоляції будівель, шпаклівок, штукатурок і монтажної піни. Система матеріалів «Ceresit» (Церезіт) дозволяє будівельникам вирішувати широкий спектр завдань по утепленню фасаду. Важливою перевагою системи утеплення «Ceresit» (Церезіт) є комплексність підходу до формування асортименту від клейових розчинів для теплоізоляції до акрилової, силікатної, силіконової штукатурки.

Дуже часто при ремонті виникає питання вибору кольору фарби, для застосування її, як для внутрішніх, так і зовнішніх робіт. Спеціальний апарат – залежно від вибору кольору, розрахує витрата пігменту і перемішає його з фарбою.
Колеровка – це швидкий і ефективний спосіб приготування фарб з широким спектром колірної гами, яка дозволяє з точністю відтворити потрібний колір і відтінок. Все, що потрібно – це тільки кілька базисних фарб і пігментних концентратів, а також наявність спеціального обладнання коліровки.