Фарба акрилова GREINPLAST
Фасадна акрилова фарба – це суміш на основі дисперсії акрилових сополімерів, мінеральних наповнювачів, консервуючих, модифікуючих, протигрибкових та протипліснявих засобів,  пігментів і води. Застосовується для фарбування фасадів будинків, особливо тих, на яких можлива поява моху, плісняви та грибків. Придатна для фарбування бетонних поверхонь, цементних, цементно-вапняних та тонкошарових мінеральних, полімерно-мінеральних і полімерних штукатурок, що застосовуються в системах утеплень. Створює покриття, стійке до дії основ, впливу ультрафіолету та атмосферних умов запобігає появі грибків та плісняви. Продукт доступний білого або будь-якого іншого кольору та відтінку згідно палітри акрилових фарб.

Орієнтовний розхід при дворазовому нанесенні    0,35- 0,45 кг/м2
Розведення водою:
– фарбування основи  макс. 20 %*
-безпосереднє фарбування   макс. 5 %*

Приготування основи
Основа повинна бути щільною, несучою, сухою, очищеною від будь-яких субстанцій, що погіршують причепність, таких як: пил, забруднення, жири. До фарбування бетонних поверхонь, цементних, цементно-вапняних та тонкошарових мінеральних і полімерно-мінеральних штукатурок в системах утеплень можна приступати після процесу повної карбонізації, тобто через 28 днів після їх нанесення. Перед нанесенням синтетичні штукатурки та старі когезійні покриття з дисперсних фарб потрібно очистити, промити водою і залишити висихати. Основи, на яких помітний ріст мікроорганізмів, потрібно промити (найкраще пневмо-гідравлічним методом) і продезинфікувати препаратом GREINPLAST AG за 24 год. перед фарбуванням. На основи, котрі раніше не фарбувалися, слід нанести грунт GREINPLAST U.

Виконання
Перед першим нанесенням необхідну кількість фарби потрібно розвести водою в співвідношенні 1:0,2 (20 %), а потім вимішати мішалкою на низьких оборотах. Фарбування можна здійснювати нерозведеною фарбою або розведеною  не більше, ніж на 5 % (в залежності від виду основи, фактури штукатурки та зовнішніх умов). Фарбу наносити пензлем, валиком або набризком. Час висихання залежить від поглинання основи та від зовнішніх умов (температури і вологості повітря) і становить, в загальному, 4-6 год. З метою запобігання винекненню різноколірності на одній робочій поверхні слід застосовувати фарбу однієї партії, а сусідні між собою робочі поверхні фарбувати в одному циклі методом “мокре на мокре”.

Вказівки
Всі роботи виконувати при температурі повітря та основи від 5 до 30 0С. Оптимальна температура під час нанесення +20 0С. Під час нанесення та висихання фарби пофарбовану поверхню потрібно оберігати від надмірного атмосферного впливу (сонця, дощу, вітру) до моменту повного висихання. Перед фарбуванням поверхні, які можуть забруднитися фарбою, слід закрити. Несприятливі атмосферні умови (висока вологість повітря, низькі температури), котрі мають місце під час нанесення, можуть викликати відмінністі у відтінках фарби. Вміст мінеральних наповнювачів у продукті може викликати відмінність у відтінках фарби, що походить з різних партій, тому на одній робочій поверхні рекомендується використовувати матеріал з однієї виробничої партії, номер якої вказаний на упаковці. Під кольори з ІV цінової групи (згідно переліку) слід застосовувати відповідний закольорований грунт, що рекомендується Виробником. Використовуючи продукт у закритих приміщеннях, їх обовязково необхідно провітрювати  до зникнення характерного запаху. Забруднення слід усувати ще до засихання. Знаряддя мити водою безпосередньо після закінчення робіт.

Упаковка: Відро 15 кг; 7,5 кг

Зауваження Виробника
При контакті продукту в очі слід негайно промити їх великою кількістю води і звернутися за порадою до лікаря. При використанні оберігати очі і шкіру, застосовуючи захисний одяг і рукавиці. Увага !!! Зберігати в недоступному для дітей місці.
Інформація, що міститься в інструкції, має на меті забезпечення оптимального використання продукту, але не є підставою для юридичної відповідальності Виробника, оскільки умови використання залишаються поза його контролем. Будь-яке втручання у  склад продукту неприпустиме і може значно знизити якість матеріалу, що застосовується.