Сходи на горище Оман створені для того, щоб звільнити Вам площу, яка використовувалась для стаціонарних сходів. Після користування драбинкою все відмінно ховається в стелю і прикривається утепленою кришкою  на якій і тримається сама драбинка.

Сходи на горище Оман бувають декількох видів:  дерев’яні сходи на горище (серія Prima, Termo, Termo long) здебільшого виготовляються ламаного типу, тобто сама драбинка, щоб скластись на певну площу повинна заламатись кілька разів. Також є комбінована драбина (серія Stallux, Mini, Metal) яка складається з переломної металевої основи на яких кріпляться дерев’яні або металеві сходинки, складна металева драбина, яка складається гармошкою (Nozycowe).

Сходи Metal T3 – це трисекційна складна драбина, її робоча поверхня виконана з металу і забарвлена порошковою фарбою. Кришка люка, теплоізоляційна, має товщину 30 мм, і виконана за типом “сендвіч”. З обох сторін кришка люка обшита ДВП плитою білого кольору і утеплена пінопластом. Висота коробу 140 мм. Сходинки мають антиковзні насічки.

 

Технічні характеристики          Oman Metal T3


1.  Лінійка типорозмірів: 120×60, 120×70;
2.  Максимальна висота приміщення: 280 см;
3.  Максимальний винос драбини: 135 см;
4.  Висота драбини в закритому положенні: 57 см;
5.  Максимальне навантаження: 160 кг;
6.  Кришка – панель типу “сендвіч”: 26 мм;
7.  Матеріал (драбина/сходи/короб): метал;
8.  Висота короба: 135 мм;
9.  Радіус відкривання драбини: 155 см;
10. Товщина сходинок: 2 см;
11. Товщина утеплювача в кришці люка
3 см.