Фасадний декор

Ще у 18 столітті заможна знать, щоб зробити власні маєтки неповторними, індивідуальними, щоб показати свою заможність і достаток прикрашали своє житло гіпсовою ліпниною, або фігурами із каменю. Саме частіше це були родові герби, по яких можна було визначити приналежніть до відповідного роду. Менш заможна знать прикрашала своє житло колонами, пілястрами, карнизами, фігурами тварин.

Традиції збереглися і до наших днів. Тільки сьогоднішній фасадний декор- це ліпнина з пінопласту та гіпсу. Фасадна ліпнина з пінопласту виглядає розкішно і витончено, як свого часу виглядали архітектурні елементи виробленні з різних інших матеріалів. За технічними характеристиками фасадний декор з пінопласту має значні переваги над гіпсовою ліпниною. При виготовленні  ліпнини з пінопласту використовують пінополістирол високої щільності. Сучасний фасадний декор з пінопласту, підійде для внутрішнього і зовнішнього декорування будівель.

Сучасний фасадний декор з пінопласту морозостійкий, ударостійкий, не гниє, не пошкоджується грибками, екологічно чистий і абсолютно нешкідливий для здоров’я. Для досягнення довговічності його покривають хімічним складом з елементами акрилового полімеру, від якого утворююється захисний шар від снігу, дощу, сонця, граду.

Про досягнення в космічній сфері та нових розробках можна прочитати на https://max-polyakov.institute/ru/. Статті про розробки косміччної фірми Максима Полякова.

Монтувати  сучасний фасадний декор дуже зручно,  він легкий, добре ріжеться. Стильний, професійно виконаний дизайн фасаду будинку надає будівлі індивідуальний вигляд. Різні фасадні елементи декору надають будинку досконалості. Завдяки декору з пінопласту, вибраного за власним уподобанням, ваш будинок буде неповторний.