Ceresit_CT-16

Фарба грунтуюча Ceresit CT-16

Фарба грунтуюча Ceresit CT 16 призначена для підготовки основ під декоративні тонкошарові штукатурки і фарби

Область застосування

Грунтуюча фарба Ceresit CT 16 призначена для попередньої обробки основ з метою їх зміцнення і збільшення адгезії, а також спрощення виконання робіт з нанесення декоративних штукатурок і фарб групи Ceresit CT, для консервації штукатурок фасадів на зимовий період. Застосовується на підставах з бетону, цементно-вапняних, цементно-піщаних штукатурок, цегли, на гіпсових поверхнях і т.п., на стінах і стелях всередині і зовні будинків. У фасадних системах скріпленої теплоізоляції Ceresit застосовується для підготовки захисного армованого шару (Ceresit CT 85 і Ceresit CT 190) під обробку.

Перед застосуванням грунтуючою фарби основа очищається від пилу, напливів, масляних плям та інших речовин, що зменшують адгезію до основи. Всі нерівності і неміцні ділянки основи слід видалити, а потім вирівняти сумішшю Ceresit CT 29 або Ceresit CX 5 за 24 години до початку робіт. На підставі, схильному зволоженню, необхідно попередньо за 3 доби виконати гідроізоляцію матеріалами групи Ceresit CR. Підстава з елементами біологічної корозії слід обробити спеціальними складами або видалити їх механічним шляхом.
Виконання робіт

Грунтуючу фарбу Ceresit CT 16 перед застосуванням слід ретельно перемішати. Фарба наноситься кистю або щіткою. Час висихання фарби, перш за все, залежить від температури навколишнього середовища і вологості повітря. При нормальних кліматичних умовах (температура +20 ° C і відносна вологість повітря 60%) фарба висихає через 4 години. Висохла фарба стійка до механічних впливів. Інструменти слід відразу ж після застосування промити водою. Засохлі бризки слід видалити органічними розчинниками.
Примітка

Роботи слід виконувати при температурі основи від +5 ° C до +35 ° C і відносній вологості до 80%. Всі вищевикладені рекомендації ефективні при температурі +20 ° C і відносній вологості повітря 60%. В інших умовах час висихання фарби може змінитися.
Рекомендації
Застосування фарби не становить труднощі за умови дотримання правил, викладених у даному технічному описі. У разі використання фарби в інших умовах необхідно самостійно випробувати матеріал або звернутися за порадою до виробника.

Грунтуюча фарба Ceresit CT 16 фасується в пластмасові відра по 7,5 кг і 15 кг.