Водостічна система – це дуже суттєвий елемент даху, завдання якого є швидке відведення тисяч літрів води під час зливи.
Сталева водостічна система “Struga” – це найкращий вибір, якому притаманні усі властивості практичної системи водовідведення.
Витривалість – водостічна система “Struga” -виробляється тільки і виключно із шведської сталі Prelaq RWS. Три ґатунки матеріалу (PLX, B420, SUB250) товщиною від 0,6мм до 1,25мм гарантує негнучкість, пластичність і міцність елементів. Листова сталь оцинкована з обох сторін шаром цинку 300г/м2.
Міцні гаки – система “Struga” поставляє класичні гаки для кроков та сучасні гаки для торцевої дошки, зміцнені завдяки відповідному профілю та негнучкій сталі.
Функціональність – аксесуари системи швидкі у монтажі, зміцнення ринви SWR, роблять з системи “Struga” продукт досконалої якості.
Можливість монтажу в холодні дні – елементи системи “Struga” не деформуються під час згинання і монтажу, тому їх можна монтувати навіть взимку.
Лак нової генерації – органічна товстошарова зовнішня оболонка товщиною 35мкм з двостороннім покриттям, яка досконало захищає елементи системи “Struga” від вигорання та зміни кольору впродовж довгих років.
Мінімальне температурне розширення – сталева водостічна система не змінює розміру у теплі дні і холодні ночі. Тому зберігається проста форма ринви, труб та інших аксесуарів протягом усього періоду експлуатації.
Колір, підібраний до листової сталі – система “Struga” виробляється у десяти варіантах кольорів, з яких усі підходять до кольору існуючого дахового покриття.
Комплект аксессуарів – ми поставляємо комплект елементів, необхідних, щоб створити повністю безпечну, міцну і функціональну систему водовідведення (наприклад, елементи зміцнення і фіксації ринви).
Прихований шов труби – інноваційність привела нас на п’єдестал естетики: ми створили водостічну трубу, старанно виконану, без помітного зовнішнього шву.
Гарантія – виробник системи “Struga” дає письмову гарантію на 30 років.
Сталеві ринви – це надійне вирішення питання водовідведення для Вашого даху на довгі роки.

Система “Struga” виробляється тільки із шведської сталі Prelaq RWS виробництва SSAB. Шведський концерн – це світовий лідер у виробництві високостійкої сталі.
Безперечною перевагою листової сталі Prelaq RWS є товстий шар цинку, 300г/м2 з двох сторін, яка є бронею, що захищає сталеву серцевину від іржи, зокрема в місцях надрізів і подряпин. Товщина серцевини в залежності від елементу складає 0,6 – 1,25 мм.
Сталевий лист покритий з обох сторін органічним шаром Prelaq RWS товщиною 35мкм з кожного боку.
Покриття Prelaq RWS відзначається багатьма перевагами:
Виняткова товщина лаку листової сталі Prelaq RWS та використані при її виробництві полімерів, завдяки чому вона стає ще більш стійкою до корозії і подряпин.
Стійкість до згинання – це риса, яка відрізняє листову сталь Prelaq RWS. Тип сталі та стійкість лакового шару впливають на збереження технічних і естетичних властивостей.
Водостічна система “Struga” виробляється у деcяти варіантах кольорів, з яких можна старанно вибрати той, який найкраще підійде до кольору покрівлі.