pinoplast

Найбільш відомим і поширеним методом утеплення житла служить утеплення фасаду пінопластом. Така форма утеплення відразу допомагає впоратися з двома проблемами, в зимову холоднечу, він чудово утримує тепло, а в жаркі дні в приміщення буде панувати прохолода.

Дуже важливим моментом є наступне: починати роботи з утеплення фасаду пінопластом найкраще з вирівнювання стін. Перед роботою краще відразу підготувати всі матеріали та інструменти, які необхідні в процесі роботи.

А точніше:

* Пінопласт;

* Спеціальна клеюча суміш;

* Парасольки-дюбеля;

* Гребінка з зубами в 1 сантиметр висотою;

* Перфоратор;

* Молоток;

* Свердло;

* Сітка для армування;

* Шпатель, кисть, відро.

Ви, ясна річ, при бажанні, можете самостійно, без чиєїсь допомоги виконати всю роботу, але можете найняти бригаду робітників, але перед тим, як починати утеплювати фасад будинку, дізнайтеся спочатку вартість робіт. Але навіть якщо ви будете наймати будівельників, то вам потрібно знати все про порядок проведення робіт.

Спочатку робиться грунтовка стін, і тільки потім уже приступаємо до розмітки, яка робиться по всьому периметру. Сам пінопласт варто укладати в шаховому порядку. Це робиться таким чином: другий ряд листів зміщується в бік. Вартість утеплення фасадів пінопластом за квадратний метр передбачає і фінішну обробку пінопласту. Отже, якщо ви знаєте вартість утеплювальних робіт, то ви з легкістю зможете розрахувати вартість робіт з утеплення вашого будинку.