4_67_7-кон-пря1-100x100

Грамотний вибір покрівлі та аксесуарів до неї – сприятливий клімат вашого будинку.

Важливість функції покрівельних аксесуарів переоцінити неможливо. Аксесуари для покрівлі – це довговічність, високоефективного і міцність даху над головою. З їх допомогою підтримується правильне водовідведення, паропроникність та вентиляція всієї конструкції.

Аксесуари для м’якої покрівлі допомагають захищати дах, горище від вологості, забезпечуючи безпеку обслуговування, експлуатації покрівельного матеріалу, при цьому створюючи єдину систему. Аксесуари для даху з металочерепиці, пропонуються різних забарвлень, форм, розмірів, тим самим забезпечуючи ідеальне дизайнерське рішення.

При виборі м’якого покрівельного покриття зверніть увагу на аксесуари для м’якої покрівлі “шинглас”. У будь-якому випадку, вибір аксесуарів залежить від бази, що використовується для покриття  споруди.

Аксесуари для покрівлі, ціна яких залежить від їх призначення, та використаної у їх виготовленні сировини, купити можна як в оффлайн магазинах, так і через інтернет.

Водостічні системи і аксесуари для даху встановлюватися повинні професіоналами, що розбираються у всіх тонкощах монтажу.