Короїд_Баранчик-структура

Власники приватних будинків, які бажають перетворити зовнішній вигляд свого житла, просто зобов’язані відвідати сайт фірми Кreisel, на якому вони зможуть отримати безліч корисної інформації про такий продукт, як “kreisel” – декоративна штукатурка.

Суміш призначена для створення на фасадах будинків декоративної фактурної штукатурки. Суміш “kreisel” надходить у продаж готовою до застосування. “Kreisel” штукатурка створена на основі силіконової смоли, калієвого рідкого скла, водної дисперсії акрилової смоли з барвниками певного кольорового тону і мінеральними добавками. “Kreisel 240” не містить у своєму початковому складі аміачних з’єднань і органічних розчинників.

Купити декоративну штукатурку “kreisel”, значить зробити перший крок до створення в своєму будинку водостійкого і морозостійкого зовнішнього облицювального покриття. Ціна на декоративну штукатурку “kreisel” цілком демократична. Штукатурка володіє чудовою адгезією, вона еластична і в той же час максимально міцна, в ході всього терміну експлуатації не втрачає  колір, стійка до різного роду забруднень.

“Кreisel” наноситься безпосередньо на бетонну основу поверхні зовнішніх або внутрішніх стін будинку ручним способом.